Πολιτική

Υπ. Εργασίας: Κανονικά λειτουργεί το ΣΕΠΕ για καταγγελίες

Κανονικά δέχεται καταγγελίες που αφορούν σε μη τήρηση των κανόνων της εργατικής νομοθεσίας το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας, όπως αναφέρει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε ανακοίνωσή του.

Οι καταγγελίες μπορούν να γίνονται μέσω του Ενιαίου Κέντρου Εξυπηρέτησης του Πολίτη 1555 ή απευθείας στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΣΕΠΕ, μέσω του sepenet.gr/liferayportal/2.

«Σε κάθε περίπτωση, οι καταγγελίες καταχωρίζονται άμεσα από τους Επιθεωρητές Εργασίας στο Πληροφοριακό Σύστημα του ΣΕΠΕ και διαβιβάζονται στη συνέχεια στα αρμόδια τμήματα για τη διενέργεια των ελέγχων» διευκρινίζει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Σημειώνεται ότι χθες Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, ο ΣΕΠΕ έλαβε 52 κλήσεις για καταγγελίες, ενώ, μέχρι σήμερα, είχε λάβει άλλες 31.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πρώτη δημοσκόπηση μετά τη ΔΕΘ: Πώς αξιολογούν τα μέτρα, η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ, χάνει ο Τσίπρας από την Καρυστιανού
Σχετικά με μέτρα που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 77% των ερωτηθέντων δηλώνει καθόλου ή λίγο ικανοποιημένο - Το 50% των ερωτηθέντων απάντησε ότι δεν παρακολούθησε την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη
Κυριάκος Μητσοτάκης 135
13ος μισθός στο δημόσιο, συλλογικές συμβάσεις και μείωση του ΦΠΑ οι τρεις πόλοι των προτάσεων Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ
Οι συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη προσπαθούν να μην αφήσουν κανένα θέμα ανοικτό κοστολογώντας όλες τις προτάσεις που θα καταθέσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 5