Πολιτική

Υπόθεση Novartis: Εξαίρεση της Τουλουπάκη ζητά ο Λοβέρδος

Αίτηση εξαίρεσης της Εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, από τον χειρισμό της υπόθεσης της Novartis, κατέθεσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Η αίτηση εξαίρεσης κατατέθηκε στην Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας και κοινοποιήθηκε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλειο Πλιώτα.

Με την αίτηση εξαίρεσης, η οποία φέρει και τον χαρακτήρα αναφοράς, ο Ανδρέας Λοβέρδος επικαλείται -κατά πληροφορίες- μεταξύ των άλλων, ότι η κυρία Τουλουπάκη είναι συμμέτοχος στα αδικήματα που αποδίδονται στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Επιπλέον, ο Ανδρ. Λοβέρδος προσκόμισε -κατά τις ίδιες πληροφορίες- έγγραφα, μεταξύ άλλων, σχετικά με την ανταλλαγή πληροφοριών με την Αμερικανίδα εισαγγελέα που χειριζόταν την υπόθεση της Novartis σε σχέση με τον αρχικά προστατευόμενο μάρτυρα Νίκο Μανιαδάκη, που είχε την κωδική ονομασία «Γιάννης Αναστασίου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κακλαμάνης σε Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Δίνετε ασίστ στον πρωθυπουργό και βάζει τρίποντα»
«Κυρία Κωνσταντοπούλου, κάνατε ουρά σας την αντιπολίτευση και ο κύριος Ανδρουλάκης σπεύδει να ακολουθήσει κάθε πρωτοβουλία σας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Νικήτας Κακλαμάνης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Αποστάσεις Δένδια για το Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη: «Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο έκφρασης πολιτικών επιδιώξεων»
«Είναι ένα διαχρονικό σύμβολο των Εθνικών Αγώνων που πρέπει να το αποστειρώσουμε από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας 27