Πολιτική

Υπόθεση Novartis – Λυκουρέντζος: Με κατονόμασε η γυναίκα προστατευόμενη μάρτυρας – Θα καταπέσει η σκευωρία

Η εμπλοκή του ονόματος του πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου στην υπόθεση της Novartis, σύμφωνα με όσα διάβασε στην δικογραφία, έχει γίνει από μία από τους τρείς προστατευόμενους μάρτυρες.

Όπως δήλωσε ο πρώην υπουργός, Ανδρέας Λυκουρέντζος, η μάρτυς έχει καταθέσει πως «είχα γνωριμία και  τακτικές  τηλεφωνικές επικοινωνίες και ανταλλαγή μηνυμάτων sms με τον Κωνσταντίνο Φρουζή και χρηματίστηκα»…

Ο κ. Λυκουρέντζος ανέφερε πως θα ζητήσει από όλες τις τηλεφωνικές εταιρείες να ανοίξουν τα τηλεφωνικά αρχεία του και να ελεγχθούν οι κλήσεις που έχει κάνει προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δεν είχε καμία επικοινωνία ποτέ με τον κ. Φρουζή. Επίσης θα ζητήσει να ανοίξουν και όλοι οι τραπεζικοί του λογαριασμοί ώστε να καταπέσει, όπως είπε, η σκευωρία.

Τέλος, ο κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος υπενθύμισε ότι η πολιτική του φαρμάκου ήταν αρμοδιότητα που είχε δοθεί στον τότε Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
6
«Πονοκέφαλος» στο στρατόπεδο Τσίπρα για το κόμμα Καρυστιανού – Πώς επηρεάζονται οι εκλογικές δεξαμενές του πρώην πρωθυπουργού
Παρά την έντονη δημοσιότητα που συνοδεύει τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα, τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δεν επιβεβαιώνουν τη δυναμική που προσδοκούσε
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας 15