Πολιτική

Υπουργικό: Συγχαρητήρια του ξενυχτισμένου Μητσοτάκη σε Χρυσοχοΐδη και Σταϊκούρα

Συγχαρητήρια στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, για την Αντιτρομοκρατική και τις συλλήψεις στα Εξαρχεία και στον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, για την επιτυχημένη έκδοση του ομολόγου έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του υπουργικού Συμβουλίου.

«Κύριε Χρυσοχοΐδη συγχαρητήρια και συγχαρητήρια εκ μέρους του υπουργικού συμβουλίου στην Αντιτρομοκρατική. Τα συγχαρητήρια μου και στο υπουργείο Οικονομικών για την εξαιρετικά επιτυχημένη έκδοση του ομολόγου η οποία νομίζω ότι ξεπέρασε και τις δικές μας προσδοκίες» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός κατά την έναρξη της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου ρώτησε τον Νίκο Δένδια τι ώρα γύρισε από το Μαυροβούνιο «Γυρίσαμε νωρίς. Εσείς;» απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών και ο κ. Μητσοτάκης ανταπάντησε «Εμείς στις 4 (σ.σ.το πρωΐ)».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συνάντηση Μητσοτάκη – Τζιτζικώστα: Η Ελλάδα έχει καταφέρει να αντλήσει πόρους που ξεπερνούν τα 80 δισεκατομμύρια ευρώ
«Η Ελλάδα κάνει εξαιρετική δουλειά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και είμαι πραγματικά περήφανος που ως Έλληνας επίτροπος βρίσκομαι στις Βρυξέλλες», ανέφερε ο Απόστολος Τζιτζικώστας
Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού, Απόστολο Τζιτζικώστα, στο Μαξίμου
Χαμός με Άδωνι Γεωργιάδη και Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον Διαμαντή Καραναστάση: «Είσαι ψευταράς και Χίτλερ», «σταμάτα ανάγωγη»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αρπάχτηκε επίσης τόσο με τον Βασίλη Βιλιάρδο της Ελληνικής Λύσης όσο και με τον Γιώργο Λαμπρούλη του ΚΚΕ
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 38
Ο Νίκος Καρανίκας «στοχοποιεί» το περιβάλλον Τσίπρα – «Ήθελαν να αλλάξουν τον κόσμο αλλά δεν πήραν χαμπάρι ότι ο κόσμος άλλαξε»
Ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, κατηγορώντας συνεργάτες του για γεωπολιτικές αυταπάτες, αναχρονισμό και χρόνια ανεπάρκεια
Ο Νίκος Καρανίκας 9