Πολιτική

Υπουργείο Παιδείας: Όταν δάκρυσε ο Νίκος Φίλης [vid]

Ήταν δεδομένο πως ο Νίκος Φίλης θα ήταν συναισθηματικά φορτισμένος στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου Παιδείας. Το πλέον πολυσυζητημένο πρόσωπο του ανασχηματισμού δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Η συγκίνηση ήταν εμφανής ακόμη και στη φωνή του απερχόμενου υπουργού Παιδείας, όχι όταν εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, από τον οποίο αισθάνεται αδικημένος ούτε όταν μίλησε για οργανωμένο σχέδιο πολιτικής δολοφονίας του από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

“Έσπασε” όταν μίλησε για τον διευθυντή του γραφείου του, Τάκη Κατσαρό. Έναν άνθρωπο που χαρακτήρισε «αδελφό και σύντροφο για πάνω από 40 χρόνια», που ήταν «στυλοβάτης αυτής της προσπάθειας» και που «χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε ο πλούσιος απολογισμός που παρουσιάσαμε».

Δείτε τη στιγμή που δάκρυσε ο Νίκος Φίλης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έλαβε τιμητικό μετάλλιο από τον Δήμο Ύδρας – Παρών και ο Κωνσταντίνος Αργυρός
Σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook η επίσημη σελίδα του Δήμου Ύδρας, η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, φωτογραφήθηκε με τον δήμαρχο, Γιώργο Κουκουδάκη, δίπλα τους και ο Κωνσταντίνος Αργυρός
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στην Ύδρα 37
Δαβάκης: Μήνυμα αποτροπής στην Τουρκία η αγορά των Rafale, η αναβάθμιση των F-16 και η δρομολογούμενη απόκτηση των F-35
«Η Πολεμική μας Αεροπορία γιορτάζει, μαζί με τα στελέχη της, στους ώμους των οποίων η πατρίδα έχει εναποθέσει την προστασία του εναερίου χώρου μας» είπε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Θανάση Δαβάκη στη Σχολή Ικάρων