Πολιτική

Ζαχαριάδης: Να περιμένουμε “γραμμή ΔΝΤ” από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην ΔΕΘ;

Το ερώτημα αν ο Κ. Μητσοτάκης θα ακολουθήσει την «γραμμή ΔΝΤ» στην ΔΕΘ, θέτει ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, με ανάρτησή του στο Twitter, αναφορικά με τη θέση της ΝΔ στο θέμα των συντάξεων.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Η @neademokratia να μας πει εάν στηρίζει ή όχι την ακύρωση του μέτρου περικοπής των συντάξεων. Ο @K_Hatzidakis χθες σε ομιλία του στο γερμανικό ίδρυμα Hens Siedel, δήλωσε πως η περικοπή αποτελεί “διαρθρωτικό μέτρο”(!). Να περιμένουμε “γραμμή ΔΝΤ” και από τον @kmitsotakis στη ΔΕΘ;» γράφει ο κ. Ζαχαριάδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Υπουργικό συμβούλιο την Τρίτη υπό τον Μητσοτάκη – Στο τραπέζι ισότητα αμοιβών, Ταμείο Ανάκαμψης και ξένες επενδύσεις
Στις 11.00 στο Μέγαρο Μαξίμου η συνεδρίαση - Η ατζέντα περιλαμβάνει ακόμη Τεχνητή Νοημοσύνη, νέα ΚΑΠ, αεροδρόμιο Καλαμάτας και επαναδιορισμό Στουρνάρα
Κυριάκος Μητσοτάκης