Πέμπτη, 16 Μαΐ
20oC Αθήνα

Οι τηλεθεατές βλέπουν τηλεόραση, παρέα με το κινητό και το tablet!

Οι τηλεθεατές βλέπουν τηλεόραση, παρέα με το κινητό και το tablet!

Έρευνα δείχνει οτι όλο και περισσότεροι είναι οι τηλεθεατές που παρακολουθούν τις αγαπημένες τους εκπομπές στην τηλεόραση παρέα με τις φορητές συσκευές τους. 

Στην διαδικτυακή αυτή έρευνα που έγινε σε 3500 χρήστες από Γαλλία, Βραζιλία, Ιταλία, Ισπανία, Μ. Βρετανία και ΗΠΑ το  90% απάντησε οτι παρακολουθεί video online μέσα από την οθόνη του tablet τους.
 
Σύμφωνα με σύμβουλο της εταιρείας Επικοινωνίας και Ψυχαγωγίας, Accenture, «οι καταναλωτές δεν μπορούν να βλέπουν πια μόνο τηλεόραση. Η άνοδος των παράλληλων δραστηριοτήτων την ώρα που παρακολουθούμε τηλεόραση καταδεικνύει ότι η γραμμική προβολή τηλεοπτικού προγράμματος χάνει την αποδοχή της στους «εξελιγμένους» χρήστες και αυτό το γεγονός αποτελεί πρόκληση και ευκαιρία για τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τους παραγωγούς περιεχομένου».
 
Τέλος το 77% των χρηστών που πήραν μέρος στην έρευνα, δηλώνει ότι ενώ βλέπει τηλεόραση παρακολουθεί παράλληλα και μία φορητή συσκευή ενώ η πλειοψηφία των χρηστών tablets τόνισε, ότι η παράλληλη χρήση συνδέεται με την εκπομπή που παρακολουθούν.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε