Τεχνολογία

Απολαύστε τις καιρικές συνθήκες!!!

Τώρα που χειμωνιάζει για τα καλά και τα πρωτοβρόχια είναι προ των πυλών, είναι πλεονέκτημα να κρατάει κανείς μια ομπρέλα παντός καιρού. Που δεν θα χαλάσει ακόμα κι αν φυσήξει άνεμος…100km/h.

Η εταιρεία που κατασκεύασε τη συγκεκριμένη ομπρέλα ισχυρίζεται ότι προστατεύει από οποιαδήποτε κακοκαιρία.

 
Μάλιστα, επικαλείται και σχετικό πείραμα του πανεπιστημίου Delf.

 
Όλα ξεκίνησαν το 2004, από την προσπάθεια του φοιτητή Βιομηχανικού Σχεδίου, Gerwin Hoogendoorn να φτιάξει μια ομπρέλα επειδή είχε απογοητευτεί από τις κατεστραμμένες ομπρέλες που αναγκαζόταν να πετάξει στα σκουπίδια.
 
Καμία δεν φαίνεται να αντέχει στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ειδικά όταν μαζί με την βροχή υπήρχε και δυνατός αέρας. Επίσης, σκέφτηκε, πως μια κοινή ομπρέλα δεν σε προφυλλάσει πότέ όσο πρέπει.
 
Πάντα το πισω μέρος του σώματος μένει εκτεθειμένο στο νερό της βροχής.
 
Εκμυστηρεύτηκε την ιδέα του σε δύο συμφοιτητές του και το 2006, βγήκε στο εμπόριο. Μέσα σε 9 ημέρες έφυγε όλο το στοκ, δηλαδή 10.000 ομπρέλες.
 
Η αεροδυναμική ομπρέλα έχει αποσπάσει βραβεία σχεδιασμού και διατίθεται σε πολλά χρώματα.
 
Μάλιστα, διαθέτει ήδη εκπροσώπους σε πολλές χώρες του κόσμου όπως και διαδικτυακά καταστήματα πώλησης.
 
Η ομπρέλα senz° έχει δοκιμαστεί σε αεροδυναμικές σήραγγες και έχει βεβαιωθεί ότι αντέχει τα 100km/h.
 
Οσο για την τιμή, για να την αποκτήσει κάποιος θα πρέπει να δαπανήσει περίπου 60 ευρώ. Υπάρχουν, όμως και πιο οικονομικά μοντέλα.
Δίνεται πάντως, σύμφωνα με το εγχειρίδιο πώλησης και η σχετική εγγύηση, 2 ετών.
 
Δείτε το βίντεο:
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Call of Duty: Πωλήσεις που ζαλίζουν – Ο πρόωρα χαμένος Βινς Ζαμπέλα δημιούργησε ένα από τα πιο πετυχημένα videogames στην ιστορία
Ο πρόωρος χαμός του δημιουργού του Call of Duty Βινς Ζαμπέλα προκάλεσε σοκ σε εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο - Τα συνολικά έσοδα έχουν ξεπεράσει τα 35 δισεκατομμύρια δολάρια
Call of Duty
Έπεσε ξανά Cloudflare: Τεράστια προβλήματα σε δεκάδες sites – Εκτός λειτουργίας Canva και Downdetector
Λίγες ώρες μετά, οι τεχνικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το πρόβλημα και ξεκίνησαν τις διαδικασίες αποκατάστασης - «Δεν πρόκειται για επίθεση» διευκρινίζει ο διευθυντής τεχνολογίας της υπηρεσίας
Τα γραφείο της Cloudflare στο Σαν Φρανσίσκο