Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Το νέο Nexus 5X της Google – INFOGRAPHIC

Το νέο Nexus 5X της Google – INFOGRAPHIC

H Google σε συνεργασία με την LG παρουσίασε το νέο Nexus 5Χ smartphone σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Σαν Φρανσισκο.

 
Τo νέο smartphone της Google διαθέτει την τελευταία έκδοση του Android (Android 6.0 Marshmallow), εντυπωσιακές επιδόσεις, εξαιρετικές δυνατότητες στην κάμερα και αυξημένο επίπεδο ασφαλείας αφού μπορεί και συνδυάζει άψογα τις καλύτερες τεχνολογίες της Google και της LG.

Το Nexus 5X έρχεται εξοπλισμένο με οθόνη 5,2 ιντσών Full HD IPS και πυκνότητας 423ppi, για καλύτερη ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους και πιο καθαρές εικόνες, αλλά και με την προηγμένη τεχνολογία αφής In-Cell Touch για ακόμη πιο γρήγορη αναγνώριση κάθε επιλογής του χρήστη. Εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808, που σε συνδυασμό με τα 2GB μνήμης RAM προσφέρει ομαλή λειτουργία και υψηλές επιδόσεις ακόμη και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές, ενώ η γρήγορη θύρα USB Type-C εξασφαλίζει σχεδόν τέσσερις ώρες λειτουργίας με μόλις 10 λεπτά φόρτισης.

Επίσης διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 12.3MP στο πίσω μέρος και 5MP στο μπροστά οι οποίες τραβάνε πολύ φωτεινές φωτογραφίες αλλά και βίντεο ανάλυσης 4K κάνοντας αυτόματα τη συσκευή μία από τις πιο προηγμένες συσκευές multimedia της σειράς Nexus μέχρι σήμερα.
Σε πρώτη φάση, το Nexus 5X θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από το Google Store, ξεκινώντας από τις Αγορές των ΗΠΑ, του Καναδά, της Ιρλανδίας, της Κορέας και της Ιαπωνίας. Από τις 19 Οκτωβρίου, το Nexus 5X θα αρχίσει να διατίθεται και σε άλλες 40, περίπου, αγορές μέσω του Google Store, ενώ μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του έτους θα βρίσκεται και σε καταστήματα λιανικής. Η τιμή και η διαθεσιμότητά του σε κάθε αγορά αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε