Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα αξιολόγησης παροχών μέσω βίντεο 10 – 30 δευτερολέπτων

Εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα αξιολόγησης παροχών μέσω βίντεο 10 – 30 δευτερολέπτων

Και στην ελληνική αγορά βρίσκεται πλέον η εφαρμογή TESTED4YOU, που παρέχει έναν νέο τρόπο αξιολόγησης των εμπειριών των καταναλωτών, μέσω βίντεο 10 έως 30 δευτερολέπτων.

Η εφαρμογή TESTED4YOU εφαρμόζει νέα μέθοδο στις αξιολογήσεις πελατών, επιτρέποντάς τους να μοιράζονται βίντεο χωρίς φίλτρα και βασισμένα στις προσωπικές εμπειρίες τους ενώ τις βιώνουν, έχοντας τη δυνατότητα για αλληλεπίδραση και επικοινωνία.

Μετά από την πρώτη εμφάνιση στη Γαλλία, ο συνιδρυτής της εταιρείας Axel Mazerolles φέρνει την ίδια αποτελεσματικότητα και καινοτομία στην ελληνική τουριστική αγορά. Εκτός των καταναλωτών, η TESTED4YOU δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του κάθε κλάδου να μοιράζονται τα σύντομα βίντεο των πελατών τους, αποκαλύπτοντας την πραγματική πλευρά των εμπειριών που τους προσφέρουν.

Η βασική αρχή της εφαρμογής – σύμφωνα με όσα αναφέρει η εταιρεία – είναι να προωθεί την αυθεντικότητα, καθιστώντας δυνατή τη δημιουργία σύντομων βίντεο, διάρκειας 10 έως 30 δευτερολέπτων, που αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές εμπειρίες των καταναλωτών.

Αυτά τα βίντεο, που παρουσιάζουν διάφορα τουριστικά καταλύματα, εστιατόρια, αξιοθέατα και δραστηριότητες, μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις των πελατών, παρέχοντας πραγματικές εικόνες και συναισθήματα.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις