Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Είσαι έτοιμος για τις ανοιξιάτικες εκπτώσεις; Το… κυνήγι (των τιμών) άνοιξε!

Είσαι έτοιμος για τις ανοιξιάτικες εκπτώσεις; Το… κυνήγι (των τιμών) άνοιξε!

Η άνοιξη μας έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ! Να την προϋπαντήσουμε… κατ’ αρχήν σε κάποιο εμβολιαστικό κέντρο, μη μας βρει κανένα κακό, και μετά… στα μαγαζιά, γιατί οι ανοιξιάτικες εκπτώσεις για το σωτήριον έτος 2021 ξεκίνησαν!

Ή και από το σπίτι σου, γιατί τα μαγαζιά (μισο)άνοιξαν, το click away και οι on-lineαγορές, όμως, συνεχίζουν και λειτουργούν, όπως πάντα! Για να βρεις ένα μέρος που να τα συνδυάζει όλα, όμως, να έχει τα καλύτερα deals της αγοράς, τεράστια ποικιλία, καταστήματα κοντά σε εσένα, αλλά και δυνατότητα click away… μην κοιτάς άλλο. Αυτό που ψάχνεις ονομάζεται Public και τσεκάρει όλα τα κουτάκια!

Εμείς είχαμε την τύχη να δούμε ένα “preview” των εκπτώσεων λίγο πριν “ανέβουν” στο site και στα καταστήματα, και έχουμε εντοπίσει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που στάνταρ αξίζουν της προσοχής σου! Για τσέκαρέ τες, λοιπόν, γιατί οι εκπτώσεις τρέχουν, τα αποθέματα όμως εξαντλούνται!

Αν και θα έπρεπε να το είχες διευθετήσει εδώ και καιρό, το πρώτο μέλημα τώρα που έχει εκπτώσεις, είναι η τηλεόραση! Ναι, ναι, μη νομίζεις πως τη γλύτωσες! Εξ άλλου, έρχονται πολλά και μεγάλα αθλητικά γεγονότα, εξ αναβολής από το 2020, όπως το ποδοσφαιρικό Euro, το Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου, το τουρνουά τένις στο Wimbledon, έχουμε μπόλικα grand prix της Formula-1, το Tour de France, και βέβαια… τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, οι οποίοι θα γίνουν στο Τόκιο ξεκινώντας στα τέλη Αυγούστου! Αλλά έχουμε και τελικούς Champions League σε ποδόσφαιρο και EuroLeague σε μπάσκετ! Επομένως… αν είσαι ακόμα με κάποια τηλεόραση-απολίθωμα, τώρα είναι η ευκαιρία σου να μπεις στον κόσμο του 4k και του HDR, για να δεις με τα μάτια σου τι έχανες τόσον καιρό! Εμάς μας μπήκε στο μάτι (με την καλή έννοια) η μεγαλειώδης τηλεορασάρα των 55 ιντσών της LG, τεχνολογίας OLED και ανάλυσης 4k. Εδώ μιλάμε για… έρωτα με την πρώτη ματιά! Ναι, σίγουρα η τιμή της είναι ελαφρώς… τσιμπημένη, αλλά τηλεόραση δεν παίρνεις κάθε μέρα. Σκέψου πόσα χρόνια έχεις κρατήσει την παλιά και ευθύς καταλαβαίνεις πως η τηλεόραση είναι επένδυση και πως αγοράζεις κάτι το οποίο θα χρησιμοποιείς επί καθημερινής βάσεως, για χρόνια. Και βέβαια, τέτοια έκπτωση δε βρίσκεις κάθε μέρα!

Το να αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά της LG είναι ψιλο-περιττό. Υποστηρίζει… τα πάντα, έχει AI και είναι πανέξυπνη, έχει HDR, έχει Dolby Vision και Atmos, έχει FreeSync και G-Sync, έχει USB, έχει Bluetooth, έχει Ethernet, έχει Wi-Fi, έχει upscaler, downscaler, sidescaler, τα πάντα όλα! Ακόμα το σκέφτεσαι;

Λοιπόν, πήρες τηλεόραση! Ωραία! Εκτός του να… βλέπεις τηλεόραση, στην… τηλεόραση, μπορείς και να την απολαμβάνεις για να παίζεις και παιχνίδια! Τα Public έχουν μια καταπληκτική προσφορά στο PlayStation 4στην έκδοση slim, για να μπεις κι εσύ στο νόημα του gaming. Η κονσόλα είναι το best seller της γενιάς του και διαθέτει μια τεράστια λίστα παιχνιδιών που υποστηρίζει, για όλα τα γούστα και όλες τις ορέξεις. Θέλεις μπάσκετ; Ποδόσφαιράκι; Ράλι; Φόρμουλα Ένα; Την έχεις δει Κλιντ Ίστγουντ και θες να το παίξεις πιστολέρο στην άγρια δύση; Κομάντο; Πιλότος διαστημοπλοίου; Ή απλά να παίξεις μερικά παλιά καλά shoot-em-ups και να εκτονωθείς; Για όλα έχει ο… μπαξές της Sony! Εμείς πάντως, εντοπίσαμε και ένα παιχνιδάκι σε τρελή προσφορά, το NBA 2k21 για να παίξεις μπασκετάκι στη νέα σου τηλεόραση και στο νέο σου PS4, και να καταλάβεις πόσο μακριά έχουν φτάσει τα παιχνίδια σήμερα! Τα γραφικά και το gameplay είναι απίστευτα και, αν δεν έβλεπες τους “δείκτες” στους παίχτες, θα πίστευες άνετα πως βλέπεις αγώνα στην τηλεόραση!

Προφανώς, οι ανοιξιάτικες εκπτώσεις για το 2021 στα Public δε σταματούν εδώ! Μπες στη σελίδα του και θα βρεις μεγάλες εκπτώσεις σε κάθε κατηγορία και για κάθε γούστο! Είτε επιλέξεις να ψωνίσεις σε κάποιο κατάστημα, είτε επιλέξεις να εκμεταλλευτείς τις εκπτώσεις online, τα Public Sales ξεκίνησαν!

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις