Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

Εκτός λειτουργίας όλα τα Galaxy Note 7 που δεν έχουν επιστραφεί!

Εκτός λειτουργίας όλα τα Galaxy Note 7 που δεν έχουν επιστραφεί!

Μία νέα αναβάθμιση για το μοντέλο Galaxy Note 7 σκοπεύει να διαθέσει σε λίγες ημέρες η Samsung, με σκοπό να «αναγκάσει» τους τελευταίους κατόχους που δεν έχουν ακόμα επιστρέψει τις συσκευές τους, να το πράξουν. 

 
Η αναβάθμιση αυτή θα καταστήσει άχρηστες τις συσκευές στις οποίες θα εγκατασταθεί. Στόχος της εταιρείας είναι να αποτρέψει περισσότερες δυσάρεστες αναφορές.
Ένα πρόβλημα στη μπαταρία του συγκεκριμένου smartphone, έχει προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στη Samsung, αφού από την κυκλοφορία του έχουν υπάρξει πληθώρα καταγγελιών για ξέσπασμα φωτιάς ή μικρής έκρηξης που σε ορισμένες περιπτώσεις είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των κατόχων της συσκευής.
Το γεγονός αυτό είχε αναγκάσει τη Samsung να προχωρήσει στην ανάκληση 1,9 εκατομμυρίων συσκευών.
Αρχικά το Facebook κυκλοφόρησε τον οκτώβριο μία αναβάθμιση η οποία απενεργοποιεί το σετ εικονικής πραγματικότητας Gear VR με τη συγκεκριμένη συσκευή και πλέόν και η Samsung όπως όλα δείχνουν θα κυκλοφορήσε και το δικό της update το οποιο απενεργοποιεί τη συσκευής στις 15 Δεκεμβρίου.
Μπορεί το Facebook να προχώρησε σε αυτή την κίνηση προκειμένου να διασφαλίσει ότι κανείς δεν θα κατέληγε να έχει δεμένη στα μάτια του μια συσκευή η οποία θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να εκραγεί όμως η νέα αναβάθμιση της Samsung αναμένεται να προκαλέσει δυσαρέσκεια σε πολλούς χρήστες, αφού θα μείνουν αυτόματα χωρίς κινητό τηλέφωνο.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε