Τεχνολογία

Επίθεση hacker στην ιστοσελίδα της Eurovision!

Διαδικτυακή επίθεση δέχθηκαν οι επίσημες ιστοσελίδες της Eurovision 2012

Μια ομάδα hackers με το όνομα “Cyber warriors for Freedom” πραγματοποίησε επιτυχημένη επίθεση hacking στις επίσημες ιστοσελίδες του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.
Με την επίθεση οι hackers απαιτούν από την χώρα που φιλοξενεί τον διαγωνισμό, το Αζερμπαϊτζάν, να ακυρώσει την εκδήλωση.
 
Οι ομάδες των ακτιβιστών όμως, υποστηρίζουν ότι η επίθεση είχε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων προς δημοσιοποίηση, από τα δικαιώματα των ανθρώπων μέχρι και θρησκευτικά ζητήματα, ενώ προσπάθησαν να αδράξουν την ευκαιρία της δημοσιότητας της Eurovision για να επιστήσουν την προσοχή στις εκστρατείες τους. 
 
Το μήνυμα που άφησαν οι hackers απαιτούσε από τον Πρόεδρο Ilham Aliyev την ακύρωση του διαγωνισμού.
 

Διαβάστε περισσότερα στο Secnews.gr 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Βαρδής Βαρδινογιάννης στο ανανεωμένο zappit.gr: Από gamer, δημιουργός του Couch Heroes
Ο γιος του Γιάννη Βαρδινογιάννη και της Μελίσσας Γκρόμελ μιλάει αποκλειστικά στον Τάσο Σαλονικό για το όραμά του, τη δημιουργία του Couch Heroes και την πορεία του στον χώρο της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας
Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης 2