Τεχνολογία

Έρχεται ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών και από το Facebook!

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ετοιμάζει το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών.

Βλέποντας την επιτυχία που έχουν τα διαδικτυακά καταστήματα της Apple και της Google, το Facebook αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του κατάστημα εφαρμογών.
 
Έτσι λοιπόν μετά το App Store και το Google Play θα δούμε σε λίγο καιρό το Facebook App Center μέσα από το οποίο οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου θα μπορούν να εφαρμογές για το Facebook στους υπολογιστές αλλά και στης φορητές συσκευές.
 

Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα είναι διαθέσιμο το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα Facebook όμως παρολ’ αυτά το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο έχει δώσει διορία στους developers μέχρι και τις 18 Μαΐου για να υποβάλλουν τις εφαρμογές τους για έλεγχο. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Βαρδής Βαρδινογιάννης στο ανανεωμένο zappit.gr: Από gamer, δημιουργός του Couch Heroes
Ο γιος του Γιάννη Βαρδινογιάννη και της Μελίσσας Γκρόμελ μιλάει αποκλειστικά στον Τάσο Σαλονικό για το όραμά του, τη δημιουργία του Couch Heroes και την πορεία του στον χώρο της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας
Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης 2