Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Samsung σταματάει προσωρινά την παραγωγή των Galaxy Note 7!

Η Samsung σταματάει προσωρινά την παραγωγή των Galaxy Note 7!

Η Samsung μετά τα πρόσφατα γεγονότα με το Galaxy Note 7 αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγή της συσκευής μέχρι να εντοπίσει το πρόβλημα. 

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι κατανοεί την ανησυχία των παρόχων και των καταναλωτών μετά τα περιστατικά της έκρηξης της μπαταρίας του Note 7 και συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση για να εντοπιστούν τα αιτία και του προβλήματος, το συντομότερο δυνατό. Αν αντιληφθεί ότι υπάρχει κάποιο θέμα ασφάλειας, θα συνεργαστεί με την CPSC και θα λάβει άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Τέλος διαβεβαιώνει όλους τους πελάτες της ότι παίρνει στα σοβαρά κάθε έκθεση και εκτιμά την υπομονή τους, καθώς όλοι στην εταιρία εργάζονται επιμελώς σε αυτή τη διαδικασία.
 
Στις ΗΠΑ οι εταιρείες Sprint, AT&T, και T-Mobile ανακοίνωσαν ότι όσοι πελάτες δεν νιώθουν ασφαλείς με Νότε 7 που έχουν  αγοράσει, μπορούν να το επιστρέψουν και να πάρουν μία συσκευή άλλης εταιρείας ενώ στην Ταϋλάνδη μετά τα περιστατικά ανάφλεξης της μπαταρίας σε συσκευή που είχε κριθεί ασφαλής από την Samsung, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία της συσκευής στα τοπικά καταστήματα.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε