Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

iPhone 7 Review

iPhone 7 Review

Η Apple κυκλοφορεί ακόμα ένα iPhone που δεν αλλάζει εμφάνιση του, αλλά αλλάζει όλα τα υπόλοιπα

Το νέο iPhone 7 μπορεί να μην έχει πολλές σχεδιαστικές αλλαγές σε σχέση με το 6 όμως όλα όσα έχει αλλάξει η Apple στο εσωτερικό του αλλά και οι μικρές λεπτομέρειες στο εσωτερικό του το κάνουν για ακόμα μία φορά να ξεχωρίζει.

Σχεδιαστικά το iPhone 7 είναι σχεδόν ίδιο εμφανισιακά με το iPhone 6 με μόνες διαφορές την έλλειψη των γραμμών της κεραίας στο πίσω μέρος κάνοντας το πανέμορφο, αλλά και η αδιαβροχοποίηση με πιστοποίηση IP67, που σημαίνει ότι η συσκευή μπορεί να βρεθεί σε βάθος μέχρι και ενός μέτρου στο νερό για μισή ώρα.

Εκτός από αυτό η βασική διαφορά που έχει το iPhone 7 στη σχεδίασή του, είναι η έλλειψη της θύρας ακουστικών γεγονός που δεν επιτρέπει στο χρήστη να φορτίζει και να έχει ακουστικά ταυτόχρονα πράγμα που σίγουρα δεν αρέσει σε πολλούς ενώ και ο αντάπτορας από lightning σε θύρα ακουστικών φαίνεται πως μπορεί να χαλάσει εύκολα με τη χρήση αφού το καλώδιο είναι το ίδιο με αυτό που έχει το καλώδιο του φορτιστή.

Στο εσωτερικό του το iPhone 7, κρύβει τον νέο πολύ γρήγορο επεξεργαστή της Apple,  A10 Fusion APL1W24 Quad-core, 2340 MHz, 64-bit ο οποίος δεν κολλάει σε τίποτα και κάνει πολύ καλή διαχείριση πόρων με αποτέλεσμα να αυξάνει την αυτονομία της συσκευής παρά την σχετικά μικτή μπαταρία των 1960mAh ακόμα και στο σερφάρισμα στο διαδίκτυο με το απίστευτα γρήγορο 4G+ δίκτυο, που προσφέρει αποκλειστικά η COSMOTE με ταχύτητες έως και 375Mbps το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, αφού τα βίντεο φορτώνουν απίστευτα γρήγορα.
H φωτογραφική μηχανή στο πίσω μέρος του αν και 12MP είναι πολύ φωτεινή (με διάφραγμα f/1.8) και οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές με τα χρώματα να είναι ακόμα πιο ζωντανά σε σχέση με την κάμερα του iPhone 6s ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επίσης μπορεί και τραβάει βίντεο με οπτική σταθεροποίηση και ανάλυση έως 4Κ/30 fps.
Το iPhone 7 κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις ξεκινώντας από τα 32GB και φτάνοντας στα 256GB και σίγουρα είναι μία συσκευή που κάποιος που έχει το iPhone 6S δεν θα καταλάβει πολλές διαφορές όμως αν έχει κάποιο παλαιότερο μοντέλο σίγουρα θα εντυπωσιαστεί.
 
@timkour

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε