Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μετάφραση σε πραγματικό χρόνο από την Ιαπωνική γλώσσα μέσω Skype!

Μετάφραση σε πραγματικό χρόνο από την Ιαπωνική γλώσσα μέσω Skype!

Το Skype βελτιώνει την υπηρεσία μετάφρασης Skype Translator η οποία υποστηρίζει την μετάφραση σε πραγματικό χρόνο, μεταξύ δύο ομιλητών που μιλάνε διαφορετική γλώσσα και πλέον προσθέτει και την Ιαπωνική γλώσσα στις διαθέσιμές γλώσσες που υποστηρίζονται.

Μετά τα Αγγλικά, τα Ισπανικά, τα Πορτογαλικά, τα γαλλικά, τα Γερμανικά, τα Ιταλικά, τα Κινέζικα, τα Αραβικά και τα Ρώσικα, το Skype προσθέτει και τα την Ιαπωνική γλώσσα στις διαθέσιμες γλώσσες που υποστηρίζει η υπηρεσία για μετάφραση σε πραγματικό χρόνο μέσα από την υπηρεσία Skype Translator.
Για την ώρα το Skype εκτός από τις παραπάνω γλώσσες, ακόμα διαθέτει περισσότερες από 40 γλώσσες που υποστηρίζει την μετάφρασή τους μέσω μηνυμάτων, ενώ οι ειδικοί του Skype υποστηρίζουν ότι η νέα προσθήκη των Ιαπωνικών σίγουρα θα βοηθήσει πολλούς χρήστες μιας και θεωρούνται μία από τις πιο δύσκολες γλώσσες.
Για να ενεργοποιήσει ένας χρήστης την λειτουργία μετάφρασης το μόνο που έχει να κάνει είναι να πατήσει το κουμπί με την υδρόγειο και από εκεί να επιλέξει την γλώσσα που μιλάει ο ομιλητής του αλλά και την γλώσσα που μιλάει ο ίδιος και μετά η υπηρεσία αναλαμβάνει όλα τα άλλα.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε