Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

O Bill Gates χρησιμοποιεί πλέον Android smartphone

Bill Gates

Μετά το άδοξος τέλος που είχαν τα Windows Phone ο τον Bill Gates, ο ένας από τους ιδρυτές της Microsoft, σε συνέντευξή του στο Fox News Sunday αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί ένα Android smartphone.

Στην συνέντευξη του ο Bill Gates είπε ότι επέλεξε ένα Android smartphone χωρίς να αποκαλύψει ποιο μοντέλο, επειδή ενσωματώνει πολλές από τις εφαρμογές της Microsoft όπως είναι η σουίτα του Office, το OneDrive κλπ.

Bill Gates talks about his relationship with Steve Jobs and his smartphone of choice. Full interview on Fox News at 10pm ET.

Gepostet von Fox News Sunday am Sonntag, 24. September 2017

Με βάση τις πληροφορίες αυτές, το smartphone στο οποίο αναφέρεται ο Bill Gates  δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Microsoft Edition Samsung  Galaxy S8 που εδώ και λίγους μήνες κυκλοφορεί και στα καταστήματα της Microsoft κι έχει ενσωματωμένες εφαρμογές της εταιρίας όπως είναι το Office, το OneDrive, η Cortana και το Outlook.

Τέλος ο Bill Gates αν και παραδέχθηκε ότι ο Steve Jobs ήταν ιδιοφυΐα δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το iPhone και τις συσκευές της Apple ενώ όπως είναι λογικό χρησιμοποιεί ακόμα τα Windows στον υπολογιστή του.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις