Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Τα νέα Samsung Galaxy A έρχονται τον Φεβρουάριο στην Ελλάδα!

Τα νέα Samsung Galaxy A έρχονται τον Φεβρουάριο στην Ελλάδα!

Η Samsung ανακοίνωσε οτι τα νέα Samsung Galaxy Α5 και Α3 έρχονται τον Φεβρουάριο στην ελληνική αγορά.

Έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες και τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών η Samsung εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της με τη νέα σειρά Galaxy A η οποία διαθέτει δυνατά χαρακτηριστικά και προηγμένη τεχνολογία που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των χρηστών της.
Τα νέα smartphones της Samsung, διαθέτουν οθόνη 5.2’’ Galaxy Α5 (2017) και 4.7’’ Galaxy Α3 (2017) και ξεχωρίζουν για τον όμορφο σχεδιασμό τους και τις ισχυρές επιδόσεις τους. Διαθέτουν ένα κομψό μεταλλικό πλαίσιο, 3D γυαλί στο πίσω μέρος και κάμερα σχεδιασμένη, έτσι ώστε να μην προεξέχει από την επιφάνεια της συσκευής. Η κάμερα 16 MP του Galaxy A5 αιχμαλωτίζει ζωντανές και καθαρές φωτογραφίες καθώς και selfie, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Παράλληλα, για πρώτη φορά η σειρά Galaxy A έρχεται με πιστοποίηση IP68, καθιστώντας τις συσκευές ανθεκτικές στο νερό και στη σκόνη. Επιπλέον, τα Galaxy A προσφέρουν επεκτάσιμη μνήμη έως και 256GB μέσω microSD, διαθέτουν τη λειτουργία “Always on Display” και ραδιόφωνο.

Τα νέα smartphones θα είναι διαθέσιμα στις 3 Φεβρουαρίου στην ελληνική αγορά σε 4 χρώματα χρώματα Black Sky, Gold Sand, Blue Mist (Α5) και Peach Cloud (Α3).

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε