Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Το νέο Sony Xperia XZ Premium ήρθε στην Ελλάδα!

Το νέο Sony Xperia XZ Premium ήρθε στην Ελλάδα!

Το Xperia XZ Premium, η πιο εξεζητημένη τεχνολογία smartphone της Sony μέχρι σήμερα, κυκλοφορεί πλέον και στην Ελλάδα

Η ολοκαίνουργια κάμερα Motion Eye είναι τόσο προηγμένη που «πιάνει» κίνηση, την οποία δεν μπορεί να συλλάβει το ανθρώπινο μάτι, με τη βοήθεια του βίντεο με την εξαιρετικά αργή κίνηση στα 960 καρέ/ δευτερόλεπτο, ενώ η όμορφη οθόνη του με τη δυνατότητα απεικόνισης 4K HDR (Υψηλό Δυναμικό Εύρος) προσφέρει εικόνα με απίστευτα χρώματα, αντίθεση και ευκρίνεια. Ο εκθαμβωτικός καμπυλωτός σχεδιασμός του περικλείει μια οθόνη 5,5 ιντσών, έναν εκπληκτικά γρήγορο επεξεργαστή και ένα πλήθος άλλων έξυπνων χαρακτηριστικών.

Στα βασικά χαρακτηριστικά του Xperia XZ Premium περιλαμβάνονται τα εξής:
  • Οθόνη 5,5 ιντσών με δυνατότητα απεικόνισης 4K HDR
  • Η καινούργια κάμερα Motion Eye με βίντεο εξαιρετικά αργής κίνησης στα 960 καρέ/ δευτερόλεπτο, λειτουργία Predictive Capture και καταγραφή βίντεο 4K
  • Η πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 835 στα 64-bit
  • Μπαταρία 3230mAh με τη λειτουργία Smart Stamina («Έξυπνη Αντοχή») και τη λειτουργία προσαρμοζόμενης φόρτισης Qnovo (Qnovo Adaptive Charging)
  • Θύρα USB Type-C 3.1, κατάλληλη για φόρτιση
H Sony Mobile ανακοίνωσε ότι το Sony Xperia XZ Premium θα είναι διαθέσιμο τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του αποκλειστικά στα καταστήματα COSMOTE και στο δίκτυο ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. 
 
Επίσης για τις αγορές που θα γίνουν τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του, θα δίνεται ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών h.ear NC της Sony (MDR-100ABN), αξίας 300€ εντελώς δωρεάν. Αυτά τα κομψά, στιλάτα και χρωματιστά ακουστικά αξιοποιούν στο έπακρο την τεχνολογία ήχου υψηλής ανάλυσης και ακύρωσης ψηφιακού θορύβου του Xperia XZ Premium, προσφέροντάς σας βαθύ, μπάσο και πεντακάθαρο ήχο, όπου και αν βρίσκεστε.
 
Τέλος το νέο Xperia XZ Premium θα κυκλοφορήσει σε μια ευρεία γκάμα χρωματικών επιλογών: μεταλλικό γκρι, και μαύρο σε τιμή που διαμορφώνεται στα 769€.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε