Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Το Spotify έφτιαξε λίστες τραγουδιών για… σκύλους!

Το Spotify έφτιαξε λίστες τραγουδιών για… σκύλους!

Μπορεί το Spotify να το χρησιμοποιούν εκατομμύρια άνθρωποι για να ακούσουν μουσική, ωστόσο τώρα φαίνεται πως θα το χρησιμοποιούν και… οι σκύλοι!

Κι αυτό γιατί το Spotify έχει φτιάξει playlists και ένα podcast για να ακούνε… οι σκύλοι όταν μένουν μόνοι τους στο σπίτι, μετά τη διαπίστωση ότι σχεδόν το 74% των βρετανών ιδιοκτητών κατοικιδίων βάζουν στα ζώα τους να ακούνε μουσική!

Η σουηδική υπηρεσία αναπαραγωγής μουσικής ανακοίνωσε ότι εγκαινίασε ένα podcast με χαλαρωτική μουσική, “επαίνους προς σκύλους”, ιστορίες και μηνύματα επιβεβαίωσης και καθησυχασμού που διαβάζουν ηθοποιοί και έχουν στόχο να απαλλάξουν τους σκύλους από το άγχος που βιώνουν όταν μένουν μόνοι τους στο σπίτι.

Η Spotify ανακοίνωσε ότι διαπίστωσε σε έρευνά της πως ένας στους τέσσερις ιδιοκτήτες κατοικιδίων αφήνει το κατοικίδιό του να ακούει μουσική όταν απουσιάζει εκείνος από το σπίτι, με το 42% των ιδιοκτητών να λένε ότι τα κατοικίδιά τους έχουν και συγκεκριμένες προτιμήσεις.

Ένα τέταρτο των ιδιοκτητών κατοικιδίων απάντησαν ότι έχουν μάλιστα δει τα κατοικίδιά τους να …χορεύουν υπό τους ήχους της μουσικής.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις