Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Το Xperia XZ δεν βγάζει ποτέ θολές φωτογραφίες!

Το Xperia XZ δεν βγάζει ποτέ θολές φωτογραφίες!

Το Sony Xperia XZ είναι ο διάδοχος του Sony Xperia X, και η Sony αυτή τη φορά έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο design του, την απόδοση του, την αυτονομία της μπαταρίας του και πάνω απ’ όλα την κάμερα του

 
Σχεδιαστικά το Xperia XZ θυμίζει τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρίας με βασική διαφορά το εκπληκτικό νέο χρώμα (Forest Blue) το οποίο το κάνει να ξεχωρίζει.  Η αλουμινένια κατασκευή του το κάνει ένα πολύ στιβαρό τηλέφωνο που δίνει την αίσθηση στον κάτοχο του ότι δεν καταλαβαίνει από πτώσεις και νερά πράγμα που ισχύει σε ορισμένες περιπτώσεις.
Διαθέτει 5.2 ιντσών IPS οθόνη με ανάλυση 1080p, επεξεργαστή Snapdragon 820, 3GB μνήμη RAM, διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο 32GB με δυνατότητα επέκτασης έως και 200GB μέσω microSD και θύρα USB Type-C.

Η μπαταρία του αν και 2900mAh είναι αρκετά έξυπνη αφού μετά από λίγο καιρό μπορεί και καταλαβαίνει κάθε πότε φορτίζει ο χρήστης τη συσκευή του διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο τον κύκλο ζωής της.
Εκτός όμως από το design και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αυτό που κάνει το Xperia XZ να ξεχωρίζει είναι η κάμερα του η οποία είναι στα 23 Megapixel με διάφραγμα φακού f/2.0 κι αισθητήρα IMX300, ο οποίος διαθέτει νέο σύστημα autofocus ενώ παράλληλα με το Triple Image Sensing η κάμερα έχει πάντα σωστή εστίαση σε εικόνες και βίντεο. Στην ουσία η συσκευή διαθέτει αισθητήρες color detection, phase detection και laser-assist για να μπορεί να μετράει σωστά την απόσταση και να προβλέπει την κίνηση ενός αντικειμένου.
Στο μπροστά μέρος η κάμερα είναι στα 13 Megapixel και πολύ φωτεινή αφού έχει αισθητήρα 1/3 ιντσών για να μπορεί ο χρήστης να τραβάει τις καλύτερες selfies.
Το Sony Xperia XZ είναι ένα αξιοπρεπέστατο smartphone και θα ενθουσιάσει με τις δυνατότητες του όλους εκείνους που δεν θέλουν να έχουν μόνο ένα αξιόπιστο τηλέφωνο στην τσέπη τους αλλά κι ένα που να μπορεί να τραβάει καλές φωτογραφίες και βίντεο όπου και αν βρίσκεται.

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε