Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Κρήτη: Ήρθε από την Ιρλανδία για διακοπές και προσέφερε ζωή με το θάνατό της!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συγκλονίζει το δράμα και η μεγαλοψυχία της οικογένειας των τουριστών, που πριν από λίγες μέρες ήρθαν για διακοπές στην Κρήτη…

Ζωή με το θάνατό της πρόσφερε 60χρονη Ιρλανδή τουρίστρια που ενώ έκανε διακοπές στην Κρήτη υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύθηκε για περίπου μία εβδομάδα στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ωστόσο η κατάστασή της υγείας της, ήταν μη αναστρέψιμη.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ”Πατρίς” όταν ενημερώθηκε ο σύζυγός και το οικογενειακό της περιβάλλον ότι δεν υπήρχε καμία ελπίδα επιβίωσης, συμφώνησαν να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων.

Ομάδες γιατρών από την Ελλάδα και το εξωτερικό ήλθαν στο ΠΑΓΝΗ, για τη λήψη και τη μεταφορά του ήπατος και των νεφρών, ενώ οι κερατοειδείς θα μεταμοσχευθούν σε ασθενείς από την Κρήτη.

“Πρόκειται για ένα ανεκτίμητο δώρο ζωής, αυτή είναι η δωρεά οργάνων” σημείωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ ο καθηγητής Δημήτρης Γεωργόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Πέλλα: Τον σκότωσαν στο ξύλο και τον πέταξαν στο κρεβάτι του σπιτιού – Μαρτυρικός θάνατος στα χέρια των ληστών!

Ημαθία: Τρένο διαμέλισε άντρα που ξάπλωσε στις ράγες – Σοκάρει η αυτοκτονία του μεσήλικα που άφησε σημείωμα στο αυτοκίνητό του!

Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του διάσημος ερευνητής – Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου του Θανάση Λουκέρη!


Ρόδος: ”Με βίασε 3 φορές σε τουαλέτα σχολείου και στο διαμέρισμά του – Δεν είχα ποτέ ερωτική σχέση στη ζωή μου”!

Αχαϊα: ”Ο θάνατος της γυναίκας στο εξοχικό δεν σχετίζεται με τη σπασμένη τζαμαρία της κουζίνας” – Οι διαπιστώσεις και το αναπάντητο ερώτημα!

Σκύρος: Σάλος και νέες μαρτυρίες για τον διευθυντή του νοσοκομείου με τη Ferrari που δεν ήταν γιατρός – Δείτε το βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε