Τετάρτη, 28 Φεβ.
18oC Αθήνα

Έβρος: Συλλήψεις δύο επιβατών λεωφορείου στα ελληνοτουρκικά σύνορα μετά από έλεγχο

Έβρος: Συλλήψεις δύο επιβατών λεωφορείου στα ελληνοτουρκικά σύνορα μετά από έλεγχο

Ο Έβρος στο επίκεντρο μετά τις συλλήψεις που έγιναν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων. Τι διαπιστώθηκε για τα δύο άτομα που έφτασαν στο σημείο με λεωφορείο…

Συνελήφθησαν το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία, παραβίαση δικαστικών αποφάσεων και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και περί εξαρτησιογόνων ουσιών κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, οι δράστες έφτασαν στο ανωτέρω Συνοριακό Σημείο Διέλευσης για να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα μας ως επιβάτες λεωφορείου και κατά τον διαβατηριακό έλεγχο υπέδειξαν πλαστά δελτία ταυτότητας, τα οποία κατασχέθηκαν, ενώ όπως διαπιστώθηκε σε βάρος τους ίσχυε το μέτρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Επιπλέον στην κατοχή τους βρέθηκαν κατά περίπτωση και κατασχέθηκαν δύο πλαστές άδειες ικανότητας οδήγησης, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και άγνωστης ναρκωτικής ουσίας και μία σύριγγα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις