Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ξάνθη: Συνεχίζονται οι επιδρομές γουρουνιών – Οι αγρότες μετρούν τις καταστροφές τους (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από thrakitoday.com
ΦΩΤΟ από thrakitoday.com

Με αυτοσχέδιες πατέντες, που περιλαμβάνουν νάιλον κατασκευές, ρούχα και σκοινιά, προσπαθούν οι αγρότες του νοτιοδυτικού κάμπου της Ξάνθης να προστατέψουν τις καλλιέργειες τους από τις καθημερινές επιδρομές άγριων χοίρων.

Παρά τις προσπάθειες τους, τα μέσα που χρησιμοποιούν δεν έχουν αποτέλεσμα, με τα χωράφια τους να παραμένουν επί σειρά ετών στο έλεος… των ζώων, και τους ίδιους να καταστρέφονται οικονομικά!

Πρόκειται για πρόβλημα που παρά τις διαρκείς επισημάνσεις εδώ και περισσότερες από δύο δεκαετίες, παραμένει άλυτο, ενώ χρόνο με τον χρόνο διογκώνεται. Αγρότες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή νοτιοανατολικά του Νέστου και πιο συγκεκριμένα στα χωριά Δασοχώρι, Εράσμιο, Ζηλωτή και τις γύρω περιοχές, έχουν κυριολεκτικά χάσει τον ύπνο τους εδώ και καιρό, προσπαθώντας να βρουν τρόπο να προστατέψουν τις καλλιέργειες τους από τα άγρια γουρούνια που βρίσκονται στην περιοχή.


Πηγή: thrakitoday.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Εύβοια: Η μεγάλη ανατροπή στη στυγερή δολοφονία της Χαλκίδας!

Ρόδος: Σκότωσε τη μάνα του την ώρα που του έφτιαχνε καφέ – Οι ανατριχιαστικές καταθέσεις του μητροκτόνου και της κοπέλας του!

Ρέθυμνο: Λύθηκε το μυστήριο με τον Σήφη τον κροκόδειλο – Η ηλικία, η καταγωγή και το βάρος του ερπετού!

Θεσσαλία: Κέρδισαν από 10.000€ μέσα σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα – Οι πανηγυρισμοί και το… πειστήριο της νίκης (Φωτό)!

Δυτική Ελλάδα: Η εκδίκηση του παππού στη γυναίκα που αρνήθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε – Με ανοιχτό το στόμα οι αστυνομικοί!

Τρίκαλα: Η αντίδραση του συζύγου όταν έπιασε τη γυναίκα του στο κρεβάτι με τον εραστή της – Η παγίδα στο παράνομο ζευγάρι!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε