Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

17 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για τον Κέβιν Κόστνερ

17 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για τον Κέβιν Κόστνερ

Αν και δεν ακούμε πολύ συχνά το όνομα Κέβιν Κόστνερ στις μέρες μας, ο Αμερικανός ηθοποιός, ο οποίος έγινε σήμερα 66 ετών, κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο γνωστά ονόματα του Χόλιγουντ την δεκαετία του ’80 με την ταινία “Οι αδιάφθοροι” και στην συνέχεια με το “Χορεύοντας με τους Λύκους”, το οποίο του χάρισε δύο Όσκαρ και δύο Χρυσές Σφαίρες (σκηνοθεσίας και καλύτερης ταινίας).

Είναι ένας ηθοποιός που αποπνέει τον αέρα των σταρ της “Χρυσής Εποχής” του Χόλιγουντ, και εκτός από μοναδικό ταλέντο, είχε και ένα παρουσιαστικό που σίγουρα έκανε – και κάνει – πολλές γυναίκες να καρδιοχτυπούν.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες μεταξύ των οποίων, ο “Ρομπέν των Δασών” (1991) και ο “Σωματοφύλακας” (1992), όταν όμως άρχισε να μεγαλώνει έκανε μερικές αμφισβητήσιμες επιλογές καριέρας, με αποτέλεσμα το “άστρο” του να αρχίσει να σβήνει.

Σήμερα είναι συνηθισμένο να τον βλέπουμε να υποδύεται υποστηρικτικούς ρόλους σε συνήθως μικρότερες ταινίες, αντί να επικεντρώνεται σε τεράστια blockbusters όπως παλαιότερα. Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στο αποκορύφωμα της καριέρας του, ήταν αναμφισβήτητος “ηγέτης” του Χόλιγουντ, με πολλές αξέχαστες επιτυχίες στο όνομα του.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις