Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

6 σημάδια που αποδεικνύουν ότι είσαι πετυχημένος άνθρωπος

6 σημάδια που αποδεικνύουν ότι είσαι πετυχημένος άνθρωπος

“Οι περισσότεροι άνθρωποι μετρούν την επιτυχία με κριτήριο το πόσα χρήματα βγάζουν ή τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζονται.

Κατά την γνώμη μου, η αληθινή επιτυχία θα πρέπει να μετράται με κριτήριο το πόσο ευτυχισμένος είσαι”, είχε πει ο γνωστός και εξαιρετικά επιτυχημένος επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Μπράνσον, και δεν είχε άδικο, καθώς η επιτυχία μπορεί να μετρηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που αναρωτιούνται αν είναι επιτυχημένοι και αν γενικά τα έχουν καταφέρει στην ζωή τους, έχοντας πάντα ως μέτρο επιτυχίας τα χρήματα που βγάζουν, τον τίτλο εργασίας που κατέχουν και γενικά όλα όσα προβάλλουν ως κριτήρια ενός επιτυχημένου ανθρώπου οι ταινίες, η τηλεόραση και τα μέσα ενημέρωσης.

Σίγουρα τα υλικά αγαθά μπορούν να είναι ένα καλό μέτρο επιτυχίας, ωστόσο δεν είναι τα μόνα που μετράνε. Όταν πρόκειται για τη μέτρηση της επιτυχίας, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Αν λοιπόν αναρωτιέστε πόσο καλά τα πάτε στην ζωή σας, τα παρακάτω 6 σημάδια θα σας βοηθήσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις