Χωρίς κατηγορία

“Allen v. Farrow”: Νέο ντοκιμαντέρ για τις κατηγορίες κακοποίησης εναντίον του Γούντι Άλεν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το νέο ντοκιμαντέρ του HBO με τίτλο “Allen v. Farrow”, το οποίο αποτελείται από τέσσερα μέρη και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου, επανεξετάζει την πολύκροτη υπόθεση κακοποίησης της Ντίλαν Φάροου από τον θετό πατέρα της Γούντι Άλεν το 1992, καθώς και την σχέση του σκηνοθέτη με την Μία Φάροου.

Το ντοκιμαντέρ από τους Κέρμπι Ντικ και Εϊμι Ζίρινγκ, οι οποίοι βρίσκονται επίσης πίσω από το “On the Record”, απεικονίζει τον μακροχρόνιο “πόλεμο” που υπήρχε μεταξύ των δύο στρατοπέδων (Φάροου-Άλεν), ο οποίος ξεκίνησε όταν η Μία κατηγόρησε τον Γούντι για σεξουαλική κακοποίηση της θετής τους κόρης Ντίλαν.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας για τον θάνατο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη: «Ιστορική προσωπικότητα με πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχαιρέτησε τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για μια μακρά πολιτική διαδρομή που σφράγισε τη μεταπολιτευτική Ελλάδα
Κωνσταντινος Τασούλας