Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Euroleague: Ο Σπανούλης είναι το τελευταίο μέλος της κορυφαίας ομάδας της δεκαετίας!

Euroleague: Ο Σπανούλης είναι το τελευταίο μέλος της κορυφαίας ομάδας της δεκαετίας!

Δεν θα μπορούσε να λείπει ο κορυφαίος σκόρερ της Euroleague! Ο Βασίλης Σπανούλης είναι και επίσημα μέλος της καλύτερης ομάδας της δεκαετίας στη διοργάνωση. Ο τρίτος Έλληνας που συμπεριλήφθηκε.

Ο Βασίλης Σπανούλης απέκτησε ένα ακόμα μπασκετικό… παράσημο, αφού έγινε το τελευταίο μέλος της καλύτερης ομάδα της διοργάνωσης για την τελευταία δεκαετία.

Ο Σπανούλης είναι ο τρίτος Έλληνας που μπαίνει στη 10άδα, μετά τους Διαμαντίδη και Πρίντεζη και έχει γράψει τη δική του… εκπληκτική ιστορία στα παρκέ της Euroleague, κατακτώντας τρεις φορές το τρόπαιο. Είναι ο μεγαλύτερος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης, είναι πρώτος και στην αξιολόγηση, όπως και στις ασίστ, έχει βγει MVP όλη της Euroleague, 3 φορές MVP σε Final 4, ενώ έχει μπει 3 φορές στην καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης

Τη συγκεκριμένη κορυφαία ομάδα της Euroleague συμπληρώνουν οι Κάιλ Χάινς (Μπάμπεργκ, Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Λούκα Ντόντσιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Γιώργος Πρίντεζης (Μάλαγα, Ολυμπιακός), Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (Παρτιζάν, Φενέρμπαχτσε), Νάντο ΝτεΚολό (Βαλένθια, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε), Σέρχιο Γιουλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός) και Μίλος Τεόντοσιτς (Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας).

Περισσότερα σε λίγο…

 

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις