Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Eurovision 2024: Το «μυστικό» του Φωκά Ευαγγελινού και το κινηματογραφικό κόνσεπτ για το «Ζάρι» της Σάττι

Eurovision 2024: Το «μυστικό» του Φωκά Ευαγγελινού και το κινηματογραφικό κόνσεπτ για το «Ζάρι» της Σάττι

Τις πρώτες πληροφορίες για τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, στη φετινή Eurovision, αποκάλυψε ο «μάστερ» του διαγωνισμού, Φωκάς Ευαγγέλινος, ο οποίος έχει επιμεληθεί την σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού στον διαγωνισμό. 

Ο Φωκάς Ευαγγελινός, που έχει επιμεληθεί τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στην Eurovision, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, αποκάλυψε το εύρημα που θα «εκτοξεύσει» την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision όσο πιο ψηλά γίνεται – ίσως και στην κορυφή.

H σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο ο Φωκάς Ευαγγελινός έκανε μία μικρή αποκάλυψη.

«Tο κόνσεπτ της παρουσίασης θα είναι κινηματογραφικό, σα να βλέπεις διαδραστική ταινία και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για πρώτη φορά στον διαγωνισμό θα υπάρχει μονoπλάνο στην παρουσίαση της Σάττι στην σκηνή.

Δηλαδή, η κάμερα θα είναι μόνο πάνω στην Μαρίνα Σάτι (δεν θα κινείται ή ανοίγει στη σκηνή) και μέσα στο πλάνο θα «μπαίνουν» στοιχεία της παρουσίασης του τραγουδιού (όπως πχ οι χορευτές)».  

Αυτή η σκηνοθετική τεχνοτροπία έχει χρησιμοποιηθεί και στο επίσημο βίντεοκλιπ του τραγουδιού. 

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις