Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

H αγιορείτικη σκορδαλιά παντρεύει σπανάκι και καρύδια

H αγιορείτικη σκορδαλιά παντρεύει σπανάκι και καρύδια

Η σκορδαλιά, γνωστή και ως αλιάδα, είναι ένα συνοδευτικό πιάτο που μοιάζει με πουρέ. Οι παραλλαγές της είναι άπειρες αντικατοπτρίζοντας την ποικιλία των γεύσεων της ελληνικής κουζίνας.

Αυτή η αγιορείτικη εκδοχή της σκορδαλιάς είναι αναμφίβολα από τις πιο γευστικές και λιγότερο αναμενόμενες. Στην αγιορείτικη σκορδαλιά το «πάντρεμα» ανάμεσα στο σπανάκι και τα καρύδια δίνουν ένα υψηλής γαστριμαργικής αξίας αποτέλεσμα στην κατά τα άλλα ταπεινή και ενίοτε παρεξηγημένη σκορδαλιά.

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις