Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Netflix: 32 σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ για να “λιώσετε” τον Μάρτιο

Netflix: 32 σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ για να “λιώσετε” τον Μάρτιο

Τον Φεβρουάριο είχαμε την ευκαιρία να δούμε σπουδαίες ταινίες και σειρές παραγωγής του Netflix, και όπως φαίνεται ο Μάρτιος δεν θα διαφέρει και πολύ, καθώς ο γίγαντας συνεχούς ροής ανακοίνωσε το νέο περιεχόμενο που θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του στην Ελλάδα τον τρίτο μήνα του έτους, στο οποίο περιλαμβάνονται αρκετές σειρές, ταινίες και φυσικά ντοκιμαντέρ.

Από τις σειρές ξεχωρίζει το “Sky Rojo” από τον ταλαντούχο και υπερδραστήριο Alex Pina, δημιουργό του La Casa De Papel, στο οποίο τρεις γυναίκες έχουν δραπετεύσει και αναζητούν την ελευθερία, ενώ κυνηγούνται από τον Romeo, τον προαγωγό τους από το Las Novias Club. Όσον αφορά τις ταινίες σημειώστε να δείτε το “Ρόδο της Βομβάης” την βραβευμένη ινδική ταινία κινουμένων σχεδίων που επιλέχτηκε από τα διεθνή φεστιβάλ του Τορόντο και της Φλορεντίας.

Τέλος, έχουμε το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ “Biggie: I Got a Story to Tell” που τιμά τη ζωή του θρυλικού ράπερ Notorious B.I.G.. Εκτελεστικοί παραγωγοί του ντοκιμαντέρ είναι η μητέρα του ράπερ -Voletta Walace, και ο στενός συνεργάτης του Sean “Puff Daddy” Combs, οι οποίοι συμβάλλουν με αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις