Χωρίς κατηγορία

Αγιορείτικη αλιάδα “παντρεμένη” με καρύδια

Η σκορδαλιά, γνωστή και ως αλιάδα, είναι ένα συνοδευτικό πιάτο που μοιάζει με πουρέ. Οι παραλλαγές της είναι άπειρες αντικατοπτρίζοντας την ποικιλία των γεύσεων της ελληνικής κουζίνας. Αυτή η αγιορείτικη εκδοχή της σκορδαλιάς είναι αναμφίβολα από τις πιο γευστικές και λιγότερο αναμενόμενες.

Στην αγιορείτικη σκορδαλιά το «πάντρεμα» ανάμεσα στο σπανάκι και τα καρύδια δίνουν ένα υψηλής γαστριμαργικής αξίας αποτέλεσμα στην κατά τα άλλα ταπεινή και ενίοτε παρεξηγημένη σκορδαλιά.

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Μπλόκα και σαρωτικοί έλεγχοι στα σχολικά λεωφορεία της Αθήνας: Έπεσαν με το «καλημέρα» πρόστιμα εκατοντάδων ευρώ
Zώνες ασφαλείας, ελαστικά, ΚΤΕΟ, έγγραφα του οδηγού, ταχογράφο αλλά και αυτοκόλλητα με ειδική σήμανση, μεταξύ αυτών που ελέγχουν τα στελέχη της Τροχαίας
Σχολικό λεωφορείο
3