Χωρίς κατηγορία

Άγιος Δημήτριος: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε 15χρονες για ένα τσιγάρο – Πεδίο μάχης το σχολείο

Μεγάλη ανησυχία προκαλούν τα καθημερινά περιστατικά βίας ανάμεσα σε ανήλικους και μάλιστα εντός των σχολείων σε διάφορες περιοχές της χώρας. Αυτή τη φορά ένα τρομερό επεισόδιο μεταξύ 15χρονων κοριτσιών στον Άγιο Δημήτριο «βλέπει» το φως της δημοσιότητας και σοκάρει.

Βίντεο ντοκουμέντο του OPEN καταγράφει τον άγριο καβγά με γροθιές και κλωτσιές για 15χρονες σε σχολείο στον Άγιο Δημήτριο. Μάλιστα, όπως καταγράφεται στα πλάνα οι συμμαθητές τους έχουν συγκεντρωθεί τριγύρω, δίχως να προσπαθούν καν να τις χωρίσουν. Τουναντίον, μάλιστα, γελούν, τραβώντας και βίντεο το άγριο σκηνικό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του OPEN, ο καβγάς έγινε για ένα τσιγάρο, με τον ένα εκ των δύο κοριτσιών να έχει κάνει και ράμματα.

Μάλιστα, ο δικηγόρος της οικογένειας του κοριτσιού που τραυματίστηκε, είπε πως το παιδί θα μπορούσε να είχε σοβαρό πρόβλημα στην όραση του, αν το χτύπημα ήταν ένα χιλιοστό πιο πάνω.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποιεί την Ευρώπη: «Η Ρωσία θα κινηθεί κατά των κρατών που θα κατασχέσουν τα περιουσιακά στοιχεία της»
Η Ρωσία δηλώνει ότι η όποια κατάσχεση περιουσιακών της στοιχείων ισοδυναμεί με κλοπή και θα υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στα ομόλογα και τα νομίσματα των ΗΠΑ και της Ευρώπης
Ντμίτρι Μεντβέντεφ 5
Βασίλης Καλογήρου: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του – «Σου έκοψαν το δάχτυλο εν ζωή, χέρια σου στερήσαν το οξυγόνο»
«Έφυγες προς τον αγαπημένο σου Χριστό, πετώντας με φτερά αγγέλου. Αλλά ακόμη και ο ήχος του φτερουγίσματος τους, κάποιους, λίγους ευτυχώς, και αυτός τους ενοχλεί», έγραψε η μητέρα του, Σοφία Καλογήρου
Βασίλης Καλογήρου 4
Μπλόκα και σαρωτικοί έλεγχοι στα σχολικά λεωφορεία της Αθήνας: Έπεσαν με το «καλημέρα» πρόστιμα εκατοντάδων ευρώ
Zώνες ασφαλείας, ελαστικά, ΚΤΕΟ, έγγραφα του οδηγού, ταχογράφο αλλά και αυτοκόλλητα με ειδική σήμανση, μεταξύ αυτών που ελέγχουν τα στελέχη της Τροχαίας
Σχολικό λεωφορείο
3