Ελλάδα

Άλιμος: Παιδί 1,5 έτους περιπλανιόταν μόνο του στο δρόμο – Το βρήκαν δύο 14χρονα

Ένα παιδί μόλις 1,5 έτους βρέθηκε να περιπλανιέται μόνο του στους δρόμους του Αλίμου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ το παιδί εντόπισαν δύο 14χρονα και αποφάσισαν να το μεταφέρουν στο παιδικό κομμωτήριο της γειτονιάς, καθώς γνώριζαν την ιδιοκτήτρια.

Η ιδιοκτήτρια, Ελισάβετ Μακρή, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και αποκάλυψε πως η περιπέτεια του μικρού παιδιού είχε αίσιο τέλος, καθώς η μητέρα βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα στον Άλιμο: «Μετά από μια ώρα κι ενώ βάλαμε ανθρώπους να ψάχνουν, βρέθηκε η μητέρα του παιδιού σε άσχημη κατάσταση, αφού το έψαχνε. Είναι Ιρακινή και το σπίτι της απείχε μόλις 150 μέτρα».

 

Η μητέρα, με καταγωγή από το Ιράκ, είχε αφήσει το παιδί να παίζει με τα αδέλφια του από την αυλή, όταν ξαφνικά εξαφανίστηκε μπροστά στα μάτια του.

Η κομμώτρια που πήρε στην αγκαλιά της το μικρό παιδί είπε πως ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού» από το οποίο δόθηκαν σαφείς οδηγίες. «Του δώσαμε μόνο νεράκι», είπε η κ. Μάκρη συμπληρώνοντας: «Δεν είδαμε ανθρώπους να ψάχνουν, γι’ αυτό το πήρα στο κομμωτήριο, επειδή έκανε κρύο. Ευτυχώς που το βρήκαν τα 14χρονα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δελφοί – Σπυρίδων Ζαβιτσάνος: Νομοτελειακή η αλλαγή στην τηλεόραση, είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε
«Η τηλεόραση είναι μία υπερδύναμη που τη φανταζόταν ο άνθρωπος κάποτε και την έχει κατακτήσει με την τεχνολογία», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΔΣ της Alter Ego Media
Σπυρίδων Ζαβιτσάνος
Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών για υποκλοπές: Έντονη ανησυχία για κίνδυνο παραγραφής αδικημάτων
«Ο χρόνος τέλεσης των μερικότερων διερευνώμενων πράξεων ξεκινά από το καλοκαίρι του 2020 και καταλήγει στο β' εξάμηνο του 2021, μέχρι και σήμερα δεν έχει σημειωθεί καμία δικονομική πρόοδος»
Ευελπίδων