Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Ανατροπή Ευρώπης για τον Αστέρα! Έμεινε “ζωντανός” με γκολ του Καλτσά

Ανατροπή Ευρώπης για τον Αστέρα! Έμεινε “ζωντανός” με γκολ του Καλτσά
ΦΩΤΟ eurokinisi

Ο Αστέρας Τρίπολης ήθελε μόνο τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για να παραμείνει “ζωντανός” στη “μάχη” για την έξοδο στο Europa league και τελικά τα κατάφερε με περιπετειώδη τρόπο στο τέλος. Από 0-1 στο 82′, το σκορ έγινε 2-1 στο 84′!

Ο αδιάφορος Απόλλων Σμύρνης αποδείχθηκε “σκληρό καρύδι” για τον Αστέρα Τρίπολης και με γκολ του πρώην παίκτη των Αρκάδων, Σταύρο Τσουκαλά στο 63′, πήγε να κάνει μία μεγάλη… κηδεία μέσα στην Τρίπολη. Κι αυτό γιατί με την Ξάνθη να κερδίζει την ίδια ώρα τη Λάρισα, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θα “αποχαιρετούσε” την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι Αρκάδες όμως αντέδρασαν στο τέλος και με 2 γκολ μέσα σε λιγότερο από τρία λεπτά, έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και πλέον όλα θα κριθούν στο “φώτο φίνις” της Superleague για την 5η θέση του πρωταθλήματος που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League.

Τα γκολ της νίκης για τον Αστέρα Τρίπολης, πέτυχαν οι Κώτσιρας στο 82′ και Καλτσάς στο 84′, με το τελικό 2-1 να φέρνει τους Αρκάδες στους 42 βαθμούς, όσους έχει και η Ξάνθη. Την τελευταία αγωνιστική, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, αγωνίζεται στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ενώ οι Ακρίτες φιλοξενούνται από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Οι συνθέσεις στο Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης

Αστέρας Τρίπολης (Παντελιάδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης (71’ Μαντίντα, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο (65’ Δουβίκας), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (46’ Κυριακόπουλος), Μανιάς

Απόλλων Σμύρνης (Παράσχος): Χουάντερσον, Κοντοές, Τσουκαλάς, Κονέ, Σιατραβάνης (74’ Ντεβέσα), Ζησόπουλος, Αλμπάνης (31’ Ελμπάζ), Παπάζογλου, Στάθης, Χουάρες (89’ Μενδρινός), Μπαρτολίνι

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις