Χωρίς κατηγορία

Απίστευτη θεωρία στελέχους του Ερντογάν: «Ο Μπάιντεν είναι Κούρδος»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρώην βουλευτής του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), Ορχάν Μιρόγλου, ο οποίος επίσης συμμετέχει στην Κεντρική Εκτελεστική Επιτροπή του Κόμματος του Ερντογάν (MKYK), παρουσίασε την -αν μη τι άλλο- παράξενη θεωρία ότι ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, είναι στην πραγματικότητα Κούρδος, έγραψε την Παρασκευή η εφημερίδα Cumhuriyet .

Όπως έγραψε και στο Twitter ο Μιρόγλου, «Ένας Κούρδος φίλος με τον οποίο μίλησα πρόσφατα είπε ότι, αν και είναι δύσκολο να το πιστέψουμε, δεν είναι δύσκολο να μαντέψουμε ποιος είναι ο σκοπός, κάποιος είπε ότι το πραγματικό όνομα του Μπάιντεν ήταν Cımoyê Bahattîn Ağa! Είναι από το Φυλή Biruki!».

Δείτε την ανάρτηση του στελέχους του Ερντογάν και τα σχόλια που ακολούθησαν, στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα