Site icon NewsIT
21:07 | 05.06.19

Από Δευτέρα η απ’ αόριστον απεργία των Διαγνωστικών – Σε ναυάγιο οι διαπραγματεύσεις με τον ΕΟΠΥΥ

Newsit Newsroom

Απίστευτη ταλαιπωρία περιμένει τους ασφαλισμένους από Δευτέρα, καθώς η συνάντηση μεταξύ του Συντονιστικού Οργάνου των Διαγνωστικών Κέντρων και του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ, κατέληξε σε ναυάγιο.

Δεν βρέθηκε χρυσή τομή, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν οι ασφαλισμένοι με την απ’ αόριστον απεργία που έχει εξαγγελθεί εδώ και μέρες, κι έτσι από Δευτέρα τα Διαγνωστικά Κέντρα και Εργαστήρια κλείνουν τις πόρτες τους και σταματούν να εξυπηρετούν τα παραπεμπτικά του ΕΟΠΥΥ, για τις διαγνωστικές εξετάσεις των ασφαλισμένων.

Η συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Β. Πλαγιανάκο και το Συντονιστικό όργανο των ιδιωτικών Ενώσεων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, κατέληξε σε αδιέξοδο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Προέδρου του ΙΣΑ Γ.Πατούλη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Iatropedia.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version