Συμβαίνει τώρα:
Τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Μεγάλες καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Πειραιά
Χωρίς κατηγορία

Αρχιεπίσκοπος προς Ιεραρχία: Η ίδια Επιτροπή να συνεχίσει τον διάλογο – Ρεαλιστική η δυνατότητα συμφωνίας

Άνοιξε τα… χαρτιά του προς τους Ιεράρχες ο Αρχιεπίσκοπος. Θέλει να συνεχιστεί ο διάλογος με την Πολιτεία. Πιστεύει στη ρεαλιστική δυνατότητα μιας φερέγγυας συμφωνίας. Αφιέρωσε μεγάλο μέρος της εισήγησής του στην εκκλησιαστική περιουσία.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Άποψή μου είναι ότι θα πρέπει η ίδια Επιτροπή να συνεχίσει το διάλογο με την Πολιτεία. Τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι τώρα μαρτυρούν ότι διαπιστώνεται μεν ένας σημαντικός βαθμός ωρίμανσης πολλών εκ των ζητημάτων, παρά τα τυχόν λάθη που έχουν γίνει τόσο σε διαδικαστικό όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο, φυσικά και από μένα τον ίδιο, υπάρχει όμως αρκετός δρόμος μπροστά μας και υπάρχει ρεαλιστική δυνατότητα, για να φτάσουμε σε μία φερέγγυα συμφωνία», τόνισε χαρακτηριστικά στην αρχική εισήγησή του προς την Ιεραρχία ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας για τον θάνατο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη: «Ιστορική προσωπικότητα με πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχαιρέτησε τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για μια μακρά πολιτική διαδρομή που σφράγισε τη μεταπολιτευτική Ελλάδα
Κωνσταντινος Τασούλας