Κυριακή, 16 Ιουν.
25oC Αθήνα

Διαμαρτυρίες στη 2η ΥΠΕ για μετακινήσεις γιατρών – Τι απαντάει ο Διοικητής Χ. Ροϊλός

Διαμαρτυρίες στη 2η ΥΠΕ για μετακινήσεις γιατρών – Τι απαντάει ο Διοικητής Χ. Ροϊλός

Σε κόντρα μεταξύ συνδικαλιστών γιατρών και της διοίκησης της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) εξελίσσεται η μετακίνηση μέλους του Σωματείου Εργαζομένων του Θριάσιου, σε άλλο νοσοκομείο. “Είχε χαμηλότερη βαθμολογία από τους συναδέλφους του”, απαντά ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ.

Αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει στον κλάδο των γιατρών, απόφαση του Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) για τη μετακίνηση Διοικητικού Διευθυντή του Θριάσιου Νοσοκομείου και εκλεγμένου μέλους του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “Αγιος Παντελεήμων” – Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής “Αγία Βαρβάρα”. Η μετακίνηση έχει ως αποτέλεσμα, όπως λένε οι γιατροί του Θριάσιου, ο συνάδελφός τους “να μην μπορεί να ασκήσει τα συνδικαλιστικά του καθήκοντα”.

Από την πλευρά της 2ης ΥΠΕ ο Διοικητής κ. Χρήστος Ροϊλός -ο οποίος υπογράφει την απόφαση- ισχυρίζεται σε ανακοίνωσή του ότι η τοποθέτηση του Διοικητικού Διευθυντή στην κενή θέση του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα», ήταν απόρροια μίας σειράς νόμιμων αλλαγών, οι οποίες έγιναν με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και βάση βαθμολογικής κατάταξης.

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις