Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Δύο συνταγές του π. Επιφάνιου για να απογειώσετε το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Δύο συνταγές του π. Επιφάνιου για να απογειώσετε το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Ο πατέρας Επιφάνιος, υπήρξε ένας από τους καλύτερους πρεσβευτές της αγιορείτικης κουζίνας και με τη μεγάλη μαεστρία του και την αγάπη του για το διακόνημα του μάγειρα είχε κατορθώσει να ξανα-δημιουργήσει κλασσικές συνταγές προσαρμόζοντας τες στην κουζίνα των μοναχών του Αγίου Όρους.

Η νηστεία ξεκινάει και το κρέας είναι σίγουρα το πρώτο είδος που βγαίνει από το καθημερινό τραπέζι. Ωστόσο, το ότι δεν τρώμε κρέας δε σημαίνει και ότι δεν μπορούμε να φάμε ένα από τα αγαπημένα μεσογειακά πιάτα, δηλαδή… κεφτέδες.

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις