Χωρίς κατηγορία

Ένα απίστευτο σπίτι στην Χαβάη με γκαράζ για 22 αυτοκίνητα

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας Dave Walters αγαπούσε ιδιαίτερα τα αυτοκίνητά του, και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο απόφάσισε να προσθέσει έναν εκθεσιακό χώρο 465 τετραγωνικών μετρών στην κατοικία των 1.022 τετραγωνικων μέτρων που διατηρούσε στη βόρεια ακτή του νησιού Kauai της Χαβάης.

Δυστυχώς ο Walters πέθανε το 2009 μετά από μια μακρά μάχη με τον καρκίνο, και τώρα η σύζυγος του αποφάσισε να πουλήσει το πανέμορφο σπίτι των τριών υπνοδωματίων με θέα στον Ειρηνικό ωκεανό, για 15 εκατομμύρια δολάρια.

Μάλιστα, εκτός από το σπίτι πουλάει και ένα γειτονικό οικόπεδο για επιπλέον 5 εκατομμύρια δολάρια, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους μελλοντικούς αγοραστές να χτίσουν ένα δεύτερο ακίνητο.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς
Ο Αύγουστος Κορτώ για τη διπολική διαταραχή: Εύχομαι η χώρα να μορφώσει τους ανθρώπους ώστε να μη νομίζουν ότι είμαστε τρελοί
«Από τότε που διαγνώστηκα, μελετώ τη διπολική διαταραχή με τρομερό ενδιαφέρον - είναι κομμάτι του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ
Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τσαούλα στην χάλκινη εθνική ομάδα πόλο - «Χάρισαν χαρά και περηφάνεια σε όλους»
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Νικήτας Κακλαμάνης