Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ένταση στη Βουλή – Λοβέρδος: Υπήρχαν οικονομικά ανταλλάγματα για την συμφωνία με τα Σκόπια;

Ένταση στη Βουλή – Λοβέρδος: Υπήρχαν οικονομικά ανταλλάγματα για την συμφωνία με τα Σκόπια;

Την έντονη αντίδραση του εξέφρασε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος στις αναφορές που έκανε το πρωί της Τετάρτης (20.06.2018) ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης ότι για την συμφωνία με τα Σκόπια υπήρχαν οικονομικά ανταλλάγματα.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε πως «είναι αδιανόητο ο κ. Σγουρίδης να εμπλέκει στην διαπραγμάτευση με τα Σκόπια το ζήτημα του χρέους. Είναι δυνατόν να μπαίνουν αυτά τα δύο θέματα σε ζυγαριά; Αυτή η ζυγαριά πρέπει να καταγγελθεί».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έκανε μια επίθεση στην κυβέρνηση αντλώντας θέματα από όλη την πολιτική επικαιρότητα μιλώντας για «ένα συνδυασμό των σκληρών χτυπημάτων, που δέχεται σωρηδόν και κατά ριπάς η ελληνική κοινωνία από την παραπαίουσα διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, με τις ομολογίες των ανώτατων κυβερνητικών παραγόντων για τα λάθη και τις παραλείψεις τους, να αναδύουν μια πρωτοφανή αναλγησία και ένα απίστευτο πολιτικό κυνισμό, που υπαγορεύει τα θέματα της σημερινής μου τοποθέτησης ενώπιον της Εθνικής Αντιπροσωπείας και βεβαίως ενώπιον των πολιτών που μας παρακολουθούν…»

Μίλσε για τις αυταπάτες του Πρωθυπουργού που «καθόρισαν βασικές πολιτικές του επιλογές σε κεφαλαιώδη πολιτικά ζητήματαγια να μην πω ζητήματα ζωής και θανάτου, για το βιοτικό επίπεδο και την υλική ευημερία του ελληνικού λαού  ήρθε σαν επιστέγασμα, σαν κορωνίδα θα μπορούσα να πω της πολιτικής αναισχυντίας του Πρωθυπουργού, το πρόσφατο «Mea Culpa». Γιατί αυτό ακριβώς σε επίπεδο τελευταίας ανάλυσης εννοούσε ο Πρωθυπουργός της δημαγωγίας και του λαϊκισμού,όταν παραδεχόταν ότι η κορυφαία στιγμή της ανεύθυνης πολιτικής του, το δημοψήφισμα του 2015, υπήρξε λάθος επιλογή.

Μίλησε μεταξύ άλλων για το δημοψήφισμα και την μεταστροφή του Όχι σε Ναι μέχρι και τη δίωξη Γεωργίου λέγοντας πως ο κ. Τσίπρας τώρα «δήλωσε πως αν χρειαστεί θα πάει και μάρτυρας υπεράσπισής του στα δικαστήρια, παραλείποντας να ελέγξει το γραφείο του στο Μαξίμου και μία συγκεκριμένη συνεργάτη του και συναφώς και ένα μέλος του Υπουργικού του Συμβουλίου….»  μέχρι και για τα σκουπίδια που απειλούν την περιφέρεια Αττικής.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις