Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Έρευνες για περισσότερα θύματα του παιδόφιλου – “Ψάρευε” θύματα στο ωδείο ο 60χρονος

Παιδόφιλος

– Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του διάσημου φλαουτίστα
– Η κυνική ομολογία του 60χρονου, αλλά και οι υποψίες των αστυνομικών
– Γιατί αναζητούν περισσότερα θύματα μεταξύ των μαθητριών του στο ωδείο
– Το χρονικό της υπόθεσης και οι λεπτομέρειες που σοκάρουν

Σοκ στο Πανελλήνιο. Πασίγνωστος μουσικός με διεθνής διακρίσεις, συνελήφθη από το Τμήμα Προστασίας Ανήλικων της Ασφάλειας Αττικής, καθώς διαπιστώθηκε πως ασελγούσε σε βάρος ανήλικων μαθητριών του, στο Ωδείο όπου εργάζονταν, σε ακριβή συνοικία των Βορείων Προαστίων.

Πρόκειται για τον 60χρονο διεθνούς φήμης φλαουτίστα, Παναγιώτη Δράκο, οποίος είχε παίξει σε συναυλίες του αείμνηστου Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ έχει συμμετάσχει ως πρώτο φλάουτο στην Ορχήστρα των Χρωμάτων, στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στην Καμεράτα αλλά και διεθνής ορχήστρες.

Ο άνθρωπος αυτός διαπιστώθηκε πως εδώ κι ένα χρόνο ασελγούσε σε βάρος τριών ανήλικων μαθητριών του ηλικίας 9 και 11 ετών.

Μάλιστα ο “δράκος” του Ωδείου, είχε φθάσει στο σημείο να φωτογραφίζει τα παιδιά μέσα στο χώρο εργασίας, την ώρα που ασελγούσε σε βάρος τους, ενώ βρέθηκαν και φωτογραφίες με τις δυο 9χρονες και τη μια 11χρονη γυμνές, καθώς ο “δάσκαλος” τις είχε πείσει να βγάλουν τα ρούχα τους.

Προφυλακιστέος ο παιδόφιλος καθηγητής μουσικής – Σοκαρισμένη η διευθύντρια του Εθνικού Ωδείου Παπάγου

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο αρχείο του “δράκου του Ωδείου” βρέθηκαν και κρυπτογραφημένα αρχεία, τα οποία προσπαθούν οι αστυνομικοί να τα ξεκλειδώσουν, καθώς εκτιμάται πως έχει κι άλλες φωτογραφίες από μαθήτριες του.

Μάλιστα διεξάγονται έρευνες και στο διαδίκτυο, καθώς υπάρχουν έντονες υποψίες πως ο Παναγιώτης Δράκος διακινούσε αυτές τις φωτογραφίες ακόμα και στο “σκοτεινό διαδίκτυο”, καθώς ανακάλυψαν περιηγήσεις του στο σκοτεινό κόσμο των παιδόφιλων.

Μετά την σύλληψη του και όταν πλέον οι εξοργισμένοι αστυνομικοί που αποκάλυψαν την αρρωστημένη δραστηριότητα του τον ρώτησαν γιατί τα έκανε όλα αυτά, τον άκουσαν εμβρόντητοι να τους λέει: “…κύλησα σε αυτό το πράγμα και μετά δεν μπορούσα να σταματήσω”.

https://www.youtube.com/watch?v=6FsGMvqA9Jk

Η δράση του παιδόφιλου

Από τις αρχές του 2017 είχε ξεκινήσει να ξεδιπλώνει τα αρρωστημένα σεξουαλικά του ένστικτα ο διάσημος φλαουτίστας, οποίος μάλιστα είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, που έχουν ενηλικιωθεί.

Αρχικά κέρδισε την εμπιστοσύνη των τριών ανήλικων μαθητριών και στην συνέχεια άρχισε να ασελγεί συστηματικά σε βάρος τους, πάντα μέσα στο Ωδείο που εργάζονταν.

Στη συνέχεια και αφού είχε πείσει τα παιδιά πως ο ίδιος είναι, εκτός από δάσκαλος μουσικής, “δάσκαλος και στην ζωή”, άρχισε να φωτογραφίζει τα παιδιά την ώρα που ασελγούσε σε βάρος τους, αλλά και μόνα τους αφού πρώτα τα έπειθε να βγάλουν τα ρούχα τους.

Στης αθώες ψυχούλες των παιδιών το δηλητήριο που είχε ρίξει με τις πράξεις του ο 60χρονος, είχε αρχίσει να λειτουργεί και αντίστροφα, καθώς τα κοριτσάκια βίωναν σιωπηλά των εφιάλτη, φοβούμενα να καταγγείλουν τις ανατριχιαστικές πράξεις του 60χρονου.

Η αρχή του τέλους για την αρρωστημένη δραστηριότητα του “δράκου του Ωδείου”, ήλθε το περασμένο Ιούλιο, όταν ένα από τα 9χρονο θύματα του αρνούνταν πεισματικά στους γονείς του να πάει για μάθημα φλάουτου, στο Ωδείο της περιοχής.

Μάλιστα το παιδί έφθανε στο σημείο να βάζει τα κλάματα όταν πιέζονταν να πάει για μάθημα. Οι γονείς άρχισαν να προβληματίζονται από την στάση της 9χρονης, με αποτέλεσμα κουβέντα στην κουβέντα να την πείσουν να τους αποκαλύψει το τι συνέβαινε πίσω από την κλειστή πόρτα στην αίθουσα διδασκαλίας.

Οι γονείς υπέστησαν σοκ από τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του παιδιού, με αποτέλεσμα αμέσως να απευθυνθούν στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.

Από την έρευνα που διεξήχθη στο αρχείο με τις φωτογραφίες που κρατούσε επιμελώς ο 60χρονος, διαπιστώθηκαν και τα άλλα δυο θύματα του “δράκου”, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς εκτιμάται πως κι άλλα παιδιά που πήγαιναν στο στο συγκεκριμένο Ωδείο, έχουν πέσει θύματα του “δράκου”.

Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: “2 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, εξωτερικός σκληρός δίσκος, και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, 2 πιστόλια, δίκαννο με κομμένη την κάννη και το κοντάκι, κάννη, κλείστρο, 6 μαχαίρια και 2 πτυσσόμενες ράβδοι, 549 φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, 2 φυσίγγια και 2 ψηφιακοί δίαυλοι.”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις