Χωρίς κατηγορία

Ευρωεκλογές 2019: Όταν ο Πέτρος Κόκκαλης ύψωσε την γροθιά του! video

Με έναν... ιδιαίτερο τρόπο προλογίστηκε ο Πέτρος Κόκκαλης από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κυβερνώντος κόμματος.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε μια εκδήλωση στο κατάμεστο ΣΕΦ, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, παρουσίασε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Μεταξύ αυτών και ο Πέτρος Κόκκαλης.

[read4more]

Ο Αλέξης Τσίπρας, ξεκίνησε με έναν… συμβολισμό, τονίζοντας: “Τώρα, ορισμένες φορές η μοίρα εκδικείται, διότι στον αριθμό 13 στο ψηφοδέλτιο είναι ποιος; Ο Πέτρος Κόκκαλης”, με τον υποψήφιο ευρωβουλετή να σηκώνεται από την θέση του γελώντας!

Στην συνέχεια ο πρωθυπουργός τόνισε: “Ο οποίος εκτός από γνωστός για τα αισθήματά του για τον Ολυμπιακό και πρόεδρός του, κανείς δεν είναι τέλειος, πρέπει να πούμε κι ότι εκτός από την γνωστή του καταγωγή, γιατί εγώ θέλω να κρατήσω ότι Πέτρος ο Κόκκαλης, ο παππούς του ήταν ο υπουργός της κυβέρνησης του βουνού”.

Σε εκείνο το σημείο, ο Πέτρος Κόκκαλης, που στεκόταν πίσω από τον πρωθυπουργό, ύψωσε την γροθιά του.

Δείτε την στιγμή που ο Πέτρος Κόκκαλης υψώνει την γροθιά του

Πέτρος Κόκκαλης

Και συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας: “Αλλά εκτός από την καταγωγή του, έχει και μια πλούσια δράση και παρουσία τόσο στο οικολογικό κίνημα, όσο και στο αυτοδιοικητικό κίνημα. Εκπροσωπεί την πολιτική κίνηση Κόσμος, στο ψηφοδέλτιό μας, που μας μιλά για την συλλογική επαγρύπνηση και το μεγάλο θέμα της κλιματικής αλλαγής. Και είναι πράγματι μαζί με άλλους υποψήφιους το κομμάτι της πράσινης Αριστεράς”.

Τότε, Αλέξης Τσίπρας και Πέτρος Κόκκαλης αγκαλιάστηκαν και η εκδήλωση συνεχίστηκε.

Δείτε το βίντεο (σ.σ. μετά το 44.50)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Οστεοπόρωση: Η σιωπηλή νόσος των οστών και οι εξετάσεις που μπορούν να προλάβουν τα κατάγματα
Ποιοι διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο, πότε χρειάζεται μέτρηση οστικής πυκνότητας και γιατί η έγκαιρη διάγνωση και η συνέπεια στη θεραπεία είναι καθοριστικές για την υγεία του σκελετού
Πηγή φωτό: iStock
Αλέξης Τσίπρας: Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη για τις πλημμύρες και τις υποδομές – Το πρόγραμμα των επισκέψεων
Σε Ηράκλειο και Λασίθι τη Δευτέρα και σε χωριά του Ρεθύμνου την Τρίτη ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ - Στο επίκεντρο οι καταστροφές από τις πλημμύρες, ο ΒΟΑΚ και τα νοσοκομεία του νησιού
Αλέξης Τσίπρας
Ηλίας Κασιδιάρης: «Yπάρχουν επαφές με ανεξάρτητους, απευθύνεται και σε ψηφοφόρους της Λατινοπούλου και του Βελόπουλου» λέει η δικηγόρος του
«Είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με ανεξάρτητους από τη ΝΔ, ούτε έχει ή θα έχει καμία σχέση με το υπό ίδρυση κόμμα του Αντώνη Σαμαρά» είπε η δικηγόρος του
Ηλίας Κασιδιάρης