Χωρίς κατηγορία

Φρεγάτες, Apache και F-16: Η «βαριά ατζέντα» της αυριανής Επιτροπής Εξοπλιστικών!

Όπως ανέφερε το OnAlert νωρίτερα σήμερα, η αυριανή συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής των Ελλήνων θα έχει «βαριά» ατζέντα, στην οποία θα περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων και η αναβάθμιση των μαχητικών αεροσκαφών F-16 Block 50 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και οι φρεγάτες του ΠΝ. 

Ωστόσο, εκτός από την ενίσχυση και την αναβάθμιση των μέσων των ελληνικών αεροπορικών δυνάμεων, επί τάπητος θα τεθούν και άλλα εξοπλιστικά προγράμματα, τα οποία εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των τριών Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως ο διαγωνισμός για τις φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού, ένα ιδιαίτερα επίκαιρο και «καυτό» θέμα.

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς
Ο Αύγουστος Κορτώ για τη διπολική διαταραχή: Εύχομαι η χώρα να μορφώσει τους ανθρώπους ώστε να μη νομίζουν ότι είμαστε τρελοί
«Από τότε που διαγνώστηκα, μελετώ τη διπολική διαταραχή με τρομερό ενδιαφέρον - είναι κομμάτι του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ
Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τσαούλα στην χάλκινη εθνική ομάδα πόλο - «Χάρισαν χαρά και περηφάνεια σε όλους»
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Νικήτας Κακλαμάνης