Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Γάλα και ανάπτυξη: Τι παθαίνουν τα παιδιά που δεν πίνουν το αγελαδινό

Γάλα και ανάπτυξη: Τι παθαίνουν τα παιδιά που δεν πίνουν το αγελαδινό

Τα παιδιά που δεν πίνουν αγελαδινό γάλα, αλλά φυτικής προέλευσης (καρύδας, αμυγδάλου, σόγιας κ.α.), είναι πιο κοντά στο ύψος από ό,τι τα παιδιά που πίνουν το παραδοσιακό γαλακτοκομικό γάλα, σύμφωνα με μια νέα καναδική επιστημονική έρευνα.

Όσο περισσότερο μη αγελαδινό γάλα φυτικής προέλευσης πίνει ένα παιδί, τόσο πιο κοντό γίνεται.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε