Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η Μέρκελ μίλησε για το τρέμουλο: Πρέπει να μάθω να ζω με αυτό

Η Μέρκελ μίλησε για το τρέμουλο: Πρέπει να μάθω να ζω με αυτό

Η Άνγκελα Μέρκελ ρωτήθηκε επίμονα σήμερα για το νέο επεισόδιο που είχε μπροστά στις κάμερες με το πιο ελαφρό τρέμουλο που την έπιασε κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου με τον πρωθυπουργό της Φινλανδίας.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος επέμεινε ότι είναι καλά στην υγεία της και πως δεν πρέπει να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Είπε ότι περνάει μια φάση που προσπαθεί ψυχολογικά να αποδεχθεί αυτό που της συμβαίνει και ειδικότερα το πρώτο και πιο σοβαρό επεισόδιο που είχε με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Ζελένσκι.

Και αυτή τη φορά, όπως και στις 18 Ιουνίου, η Άνγκελα Μέρκελ στεκόταν δίπλα στον φιλοξενούμενό της κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης των εθνικών ύμνων των δυο χωρών.

Δείτε τη στιγμή

Και αυτή τη φορά, η κυβέρνηση θέλησε να υποβαθμίσει το γεγονός και τις ανησυχίες για την κατάσταση της Μέρκελ. “Η Καγκελάριος είναι καλά και ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμά της”, δήλωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Ουλρίκε Ντέμερ, απαντώντας σε επίμονες ερωτήσεις σχετικά με το νέο επεισόδιο της Άνγκελα Μέρκελ.

«Η Καγκελάριος είναι καλά, πραγματοποίησε κανονικά την συνάντησή της με τον Φινλανδό Πρωθυπουργό και σε λίγο θα παραχωρήσει την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου», δήλωσε επανειλημμένα η εκπρόσωπος της καγκελαρίας.

Η Άνγκελα Μέρκελ είχε αρχίσει να τρέμει κατά την υποδοχή του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βερολίνο στις 18 Ιουνίου και κατά την συνάντησή της με τον πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Στάινμάιερ στις 27 Ιουνίου, προκαλώντας ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της.

Η ίδια και τις δυο φορές είχε επιχειρήσει να “διασκεδάσει” τις εντυπώσεις και είχε αποδώσει το τρέμουλό της στο γεγονός πως δεν είχε πιει αρκετό νερό. Όμως μετά τη δεύτερη φορά που όλος ο κόσμος την είδε να τρέμει, η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της έγινε ακόμη πιο έντονη.

Δείτε τις προηγούμενες δυο φορές που η Άνγκελα Μέρκελ άρχισε ξαφνικά να τρέμει

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις