Site icon NewsIT
21:18 | 20.03.21

Η Σάρον Στόουν λέει πως ξεγελάστηκε για να βγάλει το εσώρουχο της στο “Βασικό Ένστικτο”

epa04219881 US actress Sharon Stone attends the Cinema Against AIDS amfAR gala 2014 held at the Hotel du Cap, Eden Roc in Cap d'Antibes, France, 22 May 2014, during the 67th annual Cannes Film Festival. The festival runs from 14 to 25 May. EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Newsit Newsroom

Όλοι θυμούνται την επίμαχη σκηνή με το σταυροπόδι στην ταινία “Βασικό Ένστικτο”, όπου η Σάρον Στόουν ανοίγει τα πόδια της και εμφανίζεται το αιδοίο της, η ίδια ωστόσο πρόσφατα ισχυρίστηκε πως δε γνώριζε ότι αυτό ήταν εκτεθειμένο και βλέποντας μάλιστα την επίμαχη σκηνή στη δοκιμαστική προβολή της ταινίας ένιωσε τόσο αμήχανα που χαστούκισε τον σκηνοθέτη, Πολ Βερχόφεν.

Σε ένα απόσπασμα του νέου της βιβλίου με τίτλο “The Beauty of Living Twice που δημοσιεύτηκε από το Vanity Fair την Πέμπτη, η Στόουν αναφέρει ότι αρχικά ήταν απρόθυμη να αφαιρέσει το εσώρουχο της για τη διάσημη σκηνή, ο σκηνοθέτης ωστόσο την διαβεβαίωσε ότι τα γεννητικά της όργανα δεν θα αποκαλυφθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version