Ελλάδα

Ίλιον: Πιάστηκε με πάνω από 12.000 λαθραία καπνικά προϊόντα – Τα είχε στοιβάξει σε ΙΧ και σπίτι

Καπνίζει ή όχι, την ανθυγιεινή αυτή συνήθεια θα πρέπει να την κάνει πλέον στην φυλακή ένας 49χρονος που συνελήφθει το μεσημέρι της Παρασκευής (28.06.2024) στο Ίλιον με 12.448 λαθραία καπνικά προϊόντα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άτομο που εμπορεύεται παράνομα καπνικά προϊόντα στην ευρύτερη περιοχή του Ιλίου, αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο και πιστοποίησαν την εγκληματική του δράση.

Ειδικότερα, ο 49χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών να τοποθετεί μια νάιλον συσκευασία σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου και τον κάλεσαν σε έλεγχο, στο πλαίσιο του οποίου βρέθηκαν εντός της σακούλας 550 πακέτα τσιγάρα και 30 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 11.398 πακέτα τσιγάρα και 470 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και το χρηματικό ποσό των 485 ευρώ.

Κατασχέθηκε επιπλέον και αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσε για τις μεταφορές του.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Gov.gr : Νομικά πρόσωπα και πολίτες μπορούν να συνυπογράφουν έγγραφα μέσω μιας νέας υπηρεσίας
Η «Ψηφιακή βεβαίωση ή συνυπογραφή προτυποποιημένου ιδιωτικού εγγράφου» αποτελεί επέκταση των υπηρεσιών «Ψηφιακή βεβαίωση εγγράφου» και «Ψηφιακή βεβαίωση ιδιωτικού συμφωνητικού»
Gov.gr : Νομικά πρόσωπα και πολίτες μπορούν να συνυπογράφουν έγγραφα μέσω μιας νέας υπηρεσίας
Γκύζη: Ο υπάλληλος καθαριότητας περιγράφει τη στιγμή που ο 59χρονος πυροβόλησε – «Η σφαίρα πέρασε δίπλα από το αυτί μου»
«Αν δεν είχε μπλοκάρει το όπλο δεν θα τον είχα δει. Όσο με πλησίαζε παραμίλαγε "τώρα θα δεις τι θα πάθεις, να δεις με ποιον έχεις μπλέξει"», αποκάλυψε ο 61χρονος που από τύχη σώθηκε από τους πυροβολισμούς
Άνδρας
5
Μονή Μεγάλου Σπηλαίου: Στον ανακριτή ο ηγούμενος για την υπόθεση αρχαιοκαπηλίας στα Καλάβρυτα – Έσπρωξε δημοσιογράφο
Κατά την είσοδό του στο δικαστικό μέγαρο, ο ηγούμενος έσπρωξε μία δημοσιογράφο που τον ρωτούσε να πει τη δική του εκδοχή για την υπόθεση αρχαιοκαπηλίας
Ηγούμενος
4